Unvesto ile Para Kazanmak

7 ratings

Unvesto nedir?

Unvesto, kripto paraların gün içinde yapacağı fiyat hareketlerini önceden hesaplayıp, sizin yerinize işlem yapan tam otomatik bir yazılımdır. Sizin hiç bir ayar yapmanıza, cihaz açık tutmanıza gerek olmadan, bütün işlemler Unvesto sunucuları üzerinden otomatik olarak yapılır ve borsa hesabınızdaki Bitcoin adedi artışa geçer. Unvesto yazılımı borsa hesabınızdaki parayı kesinlikle çekemez ve sadece borsa üzerinden al - sat yapma iznine sahiptir.

Unvesto ne kadar kazandırır?

Bu günlük %0,704 bakiye artışına tekabül etmektedir. Örnek olarak 0.1 BTC anapara, günlük %0,704 artış verisi üzerinden . Bu bir simülasyondur, taahhüt değildir, garanti anlamına gelmez.

İşlem geçmişini ve bu bütün verileri buradan https://bit.ly/UnvestoSonuclari detaylı olarak takip edebilirsiniz.

Unvesto nasıl kullanılır?

Unvesto botu, düşük komisyonlardan dolayı BitMEX borsasında işlem yapmaktadır. Eğer BitMEX hesabınız yoksa http://bit.ly/bitmexkayit adresinden BitMEX hesabı oluşturabilirsiniz. 

BitMEX hesabınıza giriş yaptıktan sonra, https://bitmex.com/app/apiKeys sayfasına gidip, yeni bir API key oluşturunuz. Oluştururken "Name" kısmına istediğinizi yazabilirsiniz. CIDR kısmını boş bırakınız. "Key permissions" kısmından "Order" seçiniz ve "Withdraw" seçeneğini tiksiz bırakınız. Oluşturduktan sonra size 2 adet kod gösterecek, onları not alınız.

Ardından bu yazıyı okuduğunuz sayfadaki "Subscribe" butonuna tıklayarak Unvesto'ya kredi kartı veya banka kartınız üzerinden aylık $10 ücret ile aboneliğinizi başlatınız. Aboneliğinizi istediğiniz zaman anında iptal edebilirsiniz. Abone olurken sizden BitMEX hesabınızın API key bilgileri istenecek, keyleri doğru girdiğinize emin olunuz.

Unvesto şimdilik sadece Bitcoin alım satımı yapmaktadır. Yakında altcoinlerde de işlem yapmaya başlayacaktır. Unvesto aboneliğinizi başlattıktan sonra, bir sonraki Bitcoin sinyalinde BitMEX hesabınızda alım satım başlayacaktır.

Uyarılar!

Unvesto'nun sağlıklı işlem yapabilmesi için, BitMEX hesabınızın içerisinde minimum $100 değerinde Bitcoin bulundurmanız gerekiyor.

Unvesto algoritması sinyali üretir ve otomatik olarak hesabınızda alım satım yapar. İşlem yapmadan önce açık olan bütün pozisyonları ve emirleri kapatır/iptal eder. Bu sayede önceki pozisyonun karı da bakiyenize yansımış olur. Bu yüzden kendiniz alım satım yapacaksanız, başka bir BitMEX hesabında yapmanız gerekir.

Sorularınızı ve önerilerinizi burak@unvesto.trade e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Subscribe

Açıklamaları okuduktan sonra "Subscribe" butonuna basarak aylık $10 ücret ile botu kullanmaya başlayabilirsiniz. Uyarı: BitMEX API Key oluştururken "Key permissions" kısmından "Order" seçmeyi unutmayınız.

Copy product URL

Ratings

4.9
(7 ratings)
5 stars
86%
4 stars
14%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
$10 a month

Unvesto ile Para Kazanmak

7 ratings
Subscribe