▷(2021)>лед 3-[[After We Fell]]▷ пълен филм (BG-1080p) онлайн HD" субтитри Audio

▷After We Fell▷ пълен филм (BG-2021) онлайн HD" субтитри Audio

After We Fell целият филм ▷ After We Fell пълен филм гледайте [After We Fell] онлайн безплатно (2021) поток цял филм. гледайте After We Fell 2021 пълен филм безплатно стрийминг онлайн с английски субтитри готов за изтегляне After We Fell 2021 720p, 1080p, brrip, dvdrip, високо качество.

After We Fell Bulgarian Subtitles

изтегляне на филми ᐈ https://bit.ly/2RHEXXL

пълно HD ᐈ https://bit.ly/2RHEXXL

Освободен: 2021-08-05

Времетраене: 0 минути

Жанр: Романс

Звезди: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Carter Jenkins, Kiana Madeira

Режисьор: Castille Landon, Sharon Soboil, Anna Todd

През 2019 г. Рут Е. Картър спечели Оскар за създаването на модата на Уаканда. Подходящо е тя да го последва, като затегне шевовете си върху облеклото на Замунда, другият обичан кинематографичен африкански рай, видян за първи път през 1988 г. „Coming to America“ Под нейното майсторско ръководство всички в „Coming 2 America“ изглеждат зрелищно - от скоро ще стане крал, принц Аким (Еди Мърфи), до жените, хвърлящи розови венчелистчета, водени отново от Гарсел Бове. Резултатите са хипнотични; не можете да откъснете поглед от екрана, за да не пропуснете някакъв величествен модел или фино изработен ъгъл на плат, издигащ се във въздуха с истинска ярост. Fashionistas се радват, защото както казваме в стария ми квартал, Рут Е. Картър влезе в него, когато проектира тези тоалети.

Костюмите на Картър си заслужават цената на допускане. Просто знайте, че след като платите, ще бъдете разочаровани от всичко останало, само ако сте фен на оригиналния филм. Защото дори да ви е приятно това напълно ненужно пътуване обратно до Замунда, „Coming 2 America“ не може да се конкурира с предшественика си. Режисьорът Крейг Брюър не прави услугата на филма, като се връща към клипове от оригинала, а сценаристите Бари У. Блаущайн и Дейвид Шефилд се обединяват с Кения Барис, за да постигнат същите сюжетни ритми, които направиха първия филм толкова забавен. Чувството за фамилиарност често е достатъчно, за да запази филма в морето на добра воля, но някои от идеите на сюжета са длъжни да повдигнат няколко вежди и да спуснат няколко клепача. Има още една любовна история срещу всички шансове, но този път влюбените са далеч по-малко интересни и харизматични от Akeem и Lisa (Shari Headley). А комедията може да има проблеми, ако прекарвате половината от нея, чудейки се дали даден герой е бил сексуално насилван.

Както ви казват трейлърите, принц Аким има син, за когото никога не е знаел в Америка. Създателите на филма преоборудват това в повествованието на оригинала, като прередактират страхотната сцена в нощния клуб, тази с MC Peaches и онази жена, която почита Дявола. Семми (Арсенио Хол) се среща с Мери Джудсън (Лесли Джоунс) и нейната приятелка в този клуб и, опитвайки се да преспи с приятелката, влачи опиянен Акием обратно до мястото на Мери. Мери получава Akeem толкова високо, че не може да си спомни какво се е случило с него и voila, веднага се ражда наследникът, за когото никой не е знаел / устройство. Ако не мислите, че това ще вдъхнови милион мозъчни произведения, имам бръснарница в Куинс, която бих искал да ви продам.

„Синът на гадовете“, както Акием продължава да го нарича, е Лавел (Джърмейн Фаулър), 31-годишен мъж, който се опитва да си проправи път в света. Аким има три дъщери и няма синове, което означава, че който и да се ожени за най-голямата му Мийка (Кики Лайн), ще наследи трона, тъй като Замунда има закон „Само за кралете“. Таткото на Akeem, крал Jaffe Joffer (Джеймс Ърл Джоунс) е буквално на смъртно легло и се притеснява, че единственият му син е толкова „мек“, че „ще бъде убит след седмица“ от лидера на съперничещата нация на Замунда, Nextdoria. Тази легендарна земя се управлява от генерал Изи (Уесли Снайпс), брат на Имани Изи (Ванеса Бел Калоуей), жената, с която Аким беше сгодена в първия филм. Да, тя все още лае като куче и подскача на единия крак.

Синът на Izzi е възможен мач за Meeka, но тя не иска никаква част от него, като по този начин не успява да обедини двете царства. Тук влиза Лавел. Генерал Изи има дъщеря Бопото (Теяна Тейлър), чийто вход във филма не е нищо повече от невероятно. Ако Акием имаше мъжки наследник, той можеше да се ожени за нея. След като Баба (Арсенио Хол, отново) разкрива пророчеството за мъжки наследник и Семми го потвърждава, Акеем влачи Семми обратно в Куинс, за да вземе Лавел. Всички Judsons, включително бащината фигура чичо Reem (Tracy Morgan), са готови да купят този странен човек, казвайки, че е татко на Lavelle, след като разберат колко богата е Zamunda. Мери със сигурност го помни. Мога само да си представя, че ако този филм беше оценен с R вместо пънкарския задник PG-13, с който е оседлан, тази сцена щеше да завърши с пътуване до „Шоуто на Мори“.

След като Лавел стига до Замунда, „Coming 2 America“ играе историята на оригинала, като разменя местата за своя млад герой. Но това е далеч по-малко ефективно. Куинс е истинско място и кварталът, в който се озова Akeem, беше пълен с герои, локали и ситуации, които биха били познати на зрителите на Black. Голяма част от комедията в „Coming to America“ произтичаше от ролята на Akeem като резервна публика, навигираща в свят, с който вече бяхме запознати, и реагираше по озадачен, практически невинен начин. Всичко в Замундата на този филм е преди всичко плод на въображението на неговите сценаристи и в резултат на това много се губи от гледна точка на относим хумор. Не ме разбирайте погрешно - все пак щях да се преместя в Замунда със сърдечен ритъм въпреки лъвоядите му (които тук получават поддържаща роля), но Лавел не е принц Аким. Фаулър има малко от сладостта или радостта, които Мърфи донесе при първото си посещение в Куинс. Лавел и семейството му изглеждат повдигнати от филм на Мадеа. Това е заснето в студиите Tyler Perry, така че може би не греша.

Има и лоша кръв между Лавел и Мийка, която с право е ядосана, че след цялото й обучение и обучение тя е изритана до бордюра в полза на някакъв безцелен нов брат или сестра, които току-що е срещнала. Можете да видите крайния резултат от историческата дъга на Миека, идваща от една миля, но филмът все още я принуждава да се смекчи до Лавел почти веднага и да му помогне основно да си вземе работата. В „Coming 2 America“ има много повърхностна „момичешка сила“, но това е толкова повърхностно, че е малко обидно за дъщерите на Akeem. Когато Мийка най-накрая разкрива пълните си сили в една вълнуваща бойна сцена, тя се узурпира от кръстосването на филма между сюжета на брат й.

Освен това филмът прекарва твърде много време в любовна история, която не притежава привличането на Akeem и Lisa. Въпреки най-добрите им усилия, на Фаулър и Номзамо Мбата се дава малко за работа, докато изграждат своята романтика. Mbatha по-специално е доста добра като Mirembe, но тя не може да продаде тази връзка. Отново филмът се стреми да бъде изцяло за дамите, но те многократно играят втора цигулка и подкрепят мъжките герои. Винаги, когато Лавел и Мирембе бяха на екрана, аз все си мислех „Чудя се какво се случва в My-T-Sharp в момента?“

За щастие получаваме отговор на този въпрос, като Мърфи отново играе ролята си на бръснарница B.S. художник г-н Кларънс. Към него отново се присъединяват еврейските мъдрости на Мърфи, Саул и Хол и Клинт Смит в грим за старец. Те все още се карат за бокса и всички останали неща, които си спомняте. „Coming 2 America“ е най-добрият - и най-смешният - когато ни връща тези 2021 отзиви на хората, които помним. Най-добрата емоционална сцена на филма е изненадващо посещение в McDowell’s, където Аким и Клео (отново в ролята на Джон Амос) водят разговор, който включва трогателен вик към покойната Мадж Синклер.

Не бих мечтал да разваля някоя от големите изненади на филма, защото те наистина са всичко, което трябва да очаквате с нетърпение тук. Тези и изпълнението на Уесли Снайпс, който за пореден път валсира във филм за Еди Мърфи и го краде посред бял ден, без кола за бягство. Снайпс знае, че характерът му е смешен, затова го играе по-широко от страната на плевнята. Той се наслаждава на облеклото на Картър до такава степен, че се чудите дали Снайпс не е донесъл тези предмети от собствения си килер. Генерал Иззи не е просто забавен, той също е заплашителен, добавяйки добре дошли в процеса.

„Coming to America“ е моят филм за пустинния остров. Виждал съм го милион пъти, до точката, в която мога просто да рецитирам диалога по памет. Нито съм се смял толкова силно, нито съм чувал толкова продължителен смях, както през 1988 г., когато семейството на Дарил остави тези петна от активатора на Jheri Curl на дивана. Може да се направи легитимен аргумент, че този преглед е твърде тежък в продължението си. Вярвам обаче, че ако не познавах оригиналния филм, тук нямаше да има малко или никакво удоволствие. Наистина се засмях, а когато го направих, беше на глас и безнаказано. За съжаление между тези смехове имаше достатъчно престой, който започнах да фиксирам върху многобройни сюжетни проблеми. „Coming 2 America“ е все едно да присъствате на срещата си в гимназията: Ще се радвате да виждате познатите лица на онези, с които някога сте споделяли толкова приятни преживявания, но след това ще осъзнаете, че носталгията по това минало е много по-изпълняваща от по-суровите реалности на настоящето.

ключова дума :

After We Fell кино,

After We Fell премиера,

After We Fell част 1,

After We Fell бг аудио част 1,

After We Fell трейлър,

After We Fell целия филм,

After We Fell 2021, After We Fell програма,

After We Fell синема сити,

After We Fell целия филм бг аудио,

After We Fell онлайн 2021

After We Fell онлайн филм,

After We Fell онлайн бг суб,

After We Fell смотреть онлайн,

After We Fell фильм онлайн,

After We Fell онлайн hd,

After We Fell онлайн бесплатно,

After We Fell онлайн бг аудио,

After We Fell 2021 онлайн бг аудио,

кино After We Fell смотреть онлайн бесплатно,

смотреть фильм онлайн бесплатно After We Fell 2021,

изтегляне After We Fell заплаха изтегляне българия hd филми,

After We Fell Uptobox Bulgaria,

After We Fell изтегляне,

After We Fell заплахафилм от света на филма,

After We Fell заплахабг аудио целия филм,

After We Fellонлайн филм,

After We Fell (2021) Целият филм HD 1080p Качество

After We Fell (2021) Онлайн бг аудио

After We Fell (2021) фильм онлайн

After We Fell (2021) стрийминг онлайн

After We Fell (2021) смотреть онлайн бесплатно

After We Fell (2021) да гледате онлайн безплатно,

After We Fell (2021) заплаха изтегляне българия hd филми

After We Fell (2021) Uptobox Bulgaria

After We Fell (2021) изтегляне

After We Fell (2021) трейлър

After We Fell (2021) премиера

After We Fell (2021) заплахафилм от света на филма

After We Fell (2021) заплахабг аудио целия филм

After We Fell (2021) Целият филм

After We Fell (2021) Изтегляне на субтитри

After We Fell (2021) на субтитри бг

After We Fell (2021) онлайн бг суб

After We Fell (2021) програма

After We Fell (2021) синема сити

After We Fell (2021) Целият филм HD 1080p Качество

After We Fell (2021) Онлайн бг аудио

After We Fell (2021) фильм онлайн

After We Fell (2021) стрийминг онлайн

After We Fell (2021) смотреть онлайн бесплатно

After We Fell (2021) да гледате онлайн безплатно

After We Fell (2021) заплаха изтегляне българия hd филми

Как мога да гледам филма After We Fell безплатно?

Това е начин за изтегляне и гледане на филми After We Fell пълни филми на български език

Със сигурност неведнъж сте търсили в Google „After We Fell безплатни онлайн филми на български език“ или „къде да гледате филми After We Fell

премиера в кастилски HD ”.

Може би сте написали в търсачката "Филми After We Fell най-добър онлайн", "Филми After We Fell на английски и български" или "Къде мога да получа безплатно пълни филми Ракот дракон без прекъсвания". Не го отричайте. Ти не си единствен. Всеки ден милиони хора се опитват да видят

Онлайн филми от всеки компютър, лаптоп, смартфон, таблет или мобилно устройство по ваш избор. Въпреки това,

Навигацията често се озовава на неподходящи уеб страници

обещано, което твърди, че има най-новата версия, но само

плува от сайт на сайт, принуждавайки ви да щракнете временно след щракване.

те запълват рекламния екран за вас, за да отворите най-накрая

Връзката не работи или се зарежда дълго време. Също така, качеството

Изображението на страницата на този неформален филм е много ниско. И ние повтаряме,

неформален. Защо? Тъй като те са пиратски страници, те нарушават авторските права и дори могат да представляват риск. Знаете ли, че много от тези сайтове крият вируси, които могат да увредят дори вашето устройство

да открадне вашата информация? Въпреки това, отново и отново те те принуждават

регистрирайте се във вашия акаунт във Facebook, Gmail или Outlook (Hotmail), за да

че можете да започнете филма After We Fell на български език. Затова препоръчваме да посещавате само следните платформи, правни,

сейф и тайнство. Някои дори позволяват слушане и изтегляне

Безплатна MP3 музика от любимите ви изпълнители. Кое е най-доброто

Страници за After We Fell Безплатни HD филми онлайн? Има много видове такива сами по себе си, но за практически цели сме избрали едни от най-популярните в мрежата. От вас зависи да изберете най-подходящия

адаптирайте се към вашите нужди, или по каталог, към интерфейса или скоростта на интернет. А именно, което ще ви улесни да гледате безплатни филми на български език. Някои дори имат версия на телефона, ако

Търсите място за гледане на филми онлайн на мобилни устройства. Искате ли да знаете кое приложение е най-доброто за гледане на филми онлайн? Тук това вече не е проблем. Каква скорост ви е необходима, за да гледате филми онлайн? На тези страници с основните връзки ще бъдете установени връзка и ще бъдете изоставени. Трябва ли да гледам филми онлайн? Като цяло няма! Мога ли да намеря къде да гледам 3D филми онлайн? Може да е малко по-трудно. After We Fell Гледайте филми онлайн безплатно,

Всичко, което трябва да знаете, разглежда само законните онлайн страници, които хостват съдържание в публичното пространство, са независими, издадени от собствените им производители или от

лиценз като Creative Commons. Все още ли се интересувате от наскоро издадено заглавие като това?

Този сайт е изцяло посветен на

Безплатен достъп до разпространение на филми, без авторски права

Автор. наслаждавайте се и гледайте :)