Online boekhouden

Het online boekhouden is voor veel ondernemers een enorme opgave. BTW aangiftes moeten worden ingevuld, betalingen moeten worden verwerkt en ook bonnetjes moeten bewaard worden. Voor veel ondernemers is dit een enorme last. Ze willen bezig zijn met ondernemen en niet met de online boekhouden.

Beste boekhoudprogramma kiezen

Er zijn heel veel online boekhoudprogramma’s beschikbaar in Nederland. Bekende boekhoudprogramma’s als E-boekhouden, Visma, Informer of Twinfield. Op meeroverboekhouden.nl kan je eerlijke reviews lezen over deze boekhoudprogramma’s. Zo lees je wat het beste boekhoudprogramma is voor jou. Zo kan het zijn dat je bepaalde wensen hebt, dat je een zzp’er ben of dat je een bedrijf hebt in het MKB.

Prijzen van online boekhoudprogramma’s

De prijzen van online boekhoudprogramma’s verschillen nogal. Zo kan je een goedkoop boekhoudprogramma nemen voor 10 euro per maand tot een heel uitgebreid boekhoudprogramma van 50 euro per maand. Het is belangrijk om te weten dat het bij boekhoudprogramma’s niet zo is ‘hoe duurder, hoe beter’. Zo zijn boekhoudprogramma’s die slechts 15 euro per maand zijn, heel compleet.

Daarnaast bieden veel boekhoudprogramma’s ook een proefabonnement aan zodat jij kan achterhalen of het boekhoudprogramma iets voor jou is.