Edit product

€0+

Hoe organiseer je jouw organisatie?

Wanneer we in dit hoofdstuk kijken naar een organisatie bekijken we dat behoorlijk breed. Een organisatie is in dit hoofdstuk een samenwerkingsverband waarbij de deelnemers bewust en daarbij al dan niet gebruik makend van middelen bepaalde processen uitvoeren. Een organisatie is niet altijd een bedrijf. Een bedrijf is een organisatie die aan andere personen of bedrijven (digitale) producten levert of diensten verleent. Een organisatie is niet altijd een bedrijf, maar een bedrijf is wel altijd een organisatie. Dat is niet eenvoudig. Bij het inrichten van een organisatie gaat het om vragen als: Waarom doen we wat we doen? Hoe gaan we de dingen doen? En wat willen we precies doen? Door het herinrichten van de organisatie moeten DJ’s en producenten uiteindelijk hun businessmodel, zoals besproken in het vorige hoofdstuk, tegen het licht te houden.

You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.

Name a fair price:

 • * Bepaal welk bedrag jij wilt doneren. Dit mag ook 0,- Euro zijn. Je kunt het bestand downloaden nadat je eerst een prijs hebt opgegeven (bij 0,- Euro verdwijnt de betaaloptie).

Checkout

Hoe organiseer je jouw organisatie?

Enter your info to complete your purchase

Is this your street address?

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

  Gumroad Library

  Download from the App Store or text yourself a link to the app

  Dank je wel voor het downloaden van dit hoofdstuk. Sharing is caring! Vertel je vrienden op Facebook en Twiter over deze publicatie.

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad