Edit product

€0+

De basis van een digitale strategie

Een goede digitale strategie is integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Het is essentieel om het internetecosysteem als een ‘business ecosysteem’ te zien. De digitale strategie maakt het mogelijk om nieuwe waardemodellen en verdienmodellen uit de sociale netwerken te laten ontstaan, in de relaties van alle belanghebbenden binnen het internetecosysteem. Jouw digitale strategie moet dus het internetecosysteem als een platform (domein, sociale netwerken en derden online diensten) benaderen, dat zijn eigen broek ophoudt en in plaats van een kostenpost een ‘profit center’ wordt en de gestelde doelen en doelstellingen realiseert. Content is daarbij het bindmiddel binnen de sociale netwerken en informatie dus data de brandstof om het systeem draaiende te houden en de verdienmodellen ten gelde te maken.

You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.

Name a fair price:

 • * Bepaal welk bedrag jij wilt doneren. Dit mag ook 0,- Euro zijn. Je kunt het bestand downloaden nadat je eerst een prijs hebt opgegeven (bij 0,- Euro verdwijnt de betaaloptie).

Checkout

De basis van een digitale strategie

Enter your info to complete your purchase

Is this your street address?

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

  Gumroad Library

  Download from the App Store or text yourself a link to the app

  Dank je wel voor het downloaden van dit hoofdstuk! Sharing is caring dus vertel jouw vrienden via Facebook en Twitter over deze uitgave.

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad