Edit product

$5+

Clinica Sinucigasilor - spectacol integral - Teatrul In Culise

Cu: Dorin Enache, Grațiela Popa, Ionuț Iftimiciuc, Alex Vlad, Patricia Ionescu, Adrian Pantelimon, Dana Roman, Bogdan Stroe

MOTTO: Nu poți muri decât atunci când ai trăit cu adevărat – aşa că trăieşte-ți clipa!

Cine-ar fi crezut că sinuciderea poate fi motiv de comedie?

Clinica Sinucigaşilor este locul care îți garantează că vei scăpa de toate neliniştile, problemele şi angoasele existențiale prin plecarea spre o lume mai bună. În sala de aşteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung să vorbească despre iubire şi absolut, limite interioare, căutarea fericirii şi nevoia de a fi apreciat. Astfel se naşte această comedie senzațională a actualității, un teatru al speranței care scoate în evidență faptul că oricât de insignifiantă şi ratată ar fi viața cuiva, aceasta merită trăită până la capăt!

În ciuda titlului dur, Clinica Sinucigaşilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi speranțe, gânduri pozitive şi bună dispoziție. Până la urmă… nu e dracul chiar atât de negru!


Cum funcționează? Puteți cumpăra accesul la spectacol cu orice sumă doriți, începând de la 5$. Totuși, vă rugăm să nu faceți o plată mai mare de 1M $ pentru a nu bloca procesatorul de plăți. Odată achiziționat, aveți 30 de zile la dispoziție să vizionați spectacolul și 72h din momentul în care ați dat Play. 😊

Ultimele 10 reprezentații au avut biletele epuizate și poate nu ați apucat să îl vedeți live. Acum aveți ocazia să-l vizionați din confortul casei și să-i puneți pauză când mergeți la baie, ca să nu pierdeți nicio glumă.CINE NE RECOMANDĂ:

„Clinica Sinucigaşilor, în regia lui Cristian Bajora şi urmând un text scris de Gabriela Mihalache este… Altfel. Cu totul şi cu totul altfel. Oamenii în jurul meu râdeau la replicile amuzante, credeți-mă că erau amuzante, dar pe mine m-a mişcat tragedia din spatele cuvintelor. (…) M-am dus pregătită să râd, şi am plecat plină de gânduri şi idei care şi-au făcut cu greu loc pe foaie. În aparență simplu, subiectul m-a destabilizat un pic şi m-a dat peste cap, dar pentru mine ăsta e un semn de câtă profunzime aduce arta în viața noastră şi câte gânduri şi emoții naşte în noi, fără ca măcar să ne dăm seama.

Şi dacă nu pentru asta o savurăm, atunci de ce o mai căutăm?”

Andreea Mihai – Breathe Me 

You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.

Name a fair price:

 • Cine-ar fi crezut că sinuciderea poate fi motiv de comedie? Vizioneaza acum Clinica Sinucigasilor!
 • Size6.21 GB
 • Duration104 minutes
 • Resolution1080p
 • Comedie, Teatru
Available to stream instantly
Watch link provided after purchase

Checkout

Clinica Sinucigasilor - spectacol integral - Teatrul In Culise

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$5.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

  Gumroad Library

  Download from the App Store or text yourself a link to the app

  Multumim ca sustii teatrul independent in Romania!

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad