Edit product

€2.50

Sponsor en huur de film

Alle prijzen zijn exclusief BTW en koerswisselingen zijn van toepassing. Let bij aankoop op de spelling van uw mailadres. Want direct na aankoop ontvangt u daar de link naar de online film. Dank u wel voor het sponsoren. We houden u daarna via de 'vrienden van Naat Piek nieuwsbrief' op de hoogte van deze Naat Piek producties.  


Toneelregistratie Grenslicht

U huurt een toneelregistratie. Tijdens de voorstelling van Grenslicht in 2014 zijn een vijftal camera's en microfoons opgesteld die de voorstelling in het openluchttheater hebben vastgelegd. U hoort daarom zo nu en dan de vogels in het bos fluiten. Na de betaling met uw creditcard heeft u 30 dagen om de film te starten. Eenmaal gestart, dan heeft u 72 uur om de toneelregistratie te bekijken. Controleer goed of u uw mailadres goed intypt, omdat u op dat adres de link naar de film ontvangt. (check ook je spamfolder)


Hieronder de doelen die u sponsort door het huren van deze toneelregistratie:


Vluchtoord Vaarwel

In november 2018 speelt Naat Piek het nieuwe historisch stuk 'Vluchtoord Vaarwel'. Door het huren van Grenslicht sponsort u de totstandkoming van deze nieuwe bijzondere productie. Ditmaal spelen we in het binnentheater. Bekende personages uit Grenslicht staan wederom op het toneel. Ditmaal ziet u hoe de Belgen en Nederlanders na vier jaar weer afscheid van elkaar namen. Uw sponsoring maakt het mogelijk. Het is een documentair toneelspel. Dus het publiek krijgt deels een lezing, deels toneelspel te zien. Uniek in de regio. 


Toneelvoorstelling 'Jat'

In 2019 of 2020 brengt Theater Naat Piek u de voorstelling 'Jat'. De werkgroep 'struikelstenen' is al sinds 2015 aan het werk om in Uden enkele struikelstenen te laten plaatsen. Dit zijn gedenkstenen die ons blijven herinneren aan de gruwelijkheden die ook in Uden hebben plaatsgevonden. De toneelvoorstelling 'Jat' verhaalt over de laatste in Uden wonende Joden ten tijden van de tweede wereldoorlog. Uw sponsoring maakt het mogelijk. 


Opleidingskosten vrijwilligers

Theater Naat Piek bestaat dit jaar 50 jaar. Dit heeft alleen kunnen gebeuren doordat we al 3 generaties lang mensen uit de hele regio aan ons weten te binden. Naat Piek bestaat namelijk volledig uit vrijwilligers. En steeds meer artiesten hebben ons in de laatste 30 jaar weten te vinden. Om nieuwe vrijwilligers op te leiden willen we bij externe producties dubbele diensten draaien. Maar dit zit vaak niet in het budget bij verhuur. Uw sponsoring zorgt ervoor dat we er nogmaals 50 jaar tegenaan kunnen. 


Van de Krommenackerproducties en de Heemkundekring Uden moedigen dit initiatief aan. 


You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.
Available to stream instantly
Watch link provided after purchase

Checkout

Sponsor en huur de film

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$2.50.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

    Gumroad Library

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad