Edit product

Клуб "Ген ключове България"

Клуб “Ген ключове” е един пристан, едно красиво място, в което всеки ще може да поеме глътка свеж въздух, ще може да се подсили и отново да се гмурне в личния си път на трансформация.

Клубът е едно виртуално пространство, в което неговите членове ще имат възможност чрез различни срещи и инициативи да преживяват и изследват принципите и мъдростта на ген ключовете. Това ще е място, където ще намираме съмишленици, с които да вървим по пътя на себепознанието!

Този клуб е един материален израз на основните послания на мъдростта на ген ключовете! Той е място, където всеки ще може да бъде себе си, ще може да се докосва до собствената си мъдрост, ще получава подкрепа и ще допринася със личния си опит към пътя на другите.

КАКВО ПОЛУЧАВА ВСЕКИ ЧЛЕН НА КЛУБА? 

1 – достъп всеки месец за 3-те редовни тематични онлайн срещи 

2 – достъп на всеки 3 месеца до организиран специално за членовете на клуба уъркшоп 

3 – достъп до все по-нарастваща база от видео лекции 

4 – възможност да участват и да инициират различни инициативи свързани с мъдростта на ген ключовете 

5 – достъп до важна информация свързана със системата “Ген ключове”, която ще им помага по техния личен път към трансформация 

6 – достъп до записа на всички платени събития организирани и водени от екипа на Ген ключове България с продължителност до 2ч

7 – 10% отстъпка от всичките ни физически продукти, намиращи се в магазина на сайта ни 

8 – 20% отстъпка за участие във всички онлайн събития организирани и водени от екипа на Ген ключове България 

9 – 30% отстъпка от дигиталните ни продукти 

10 – възможността да участват в събития и инициативи, които ще бъдат достъпни само на членове на клуба


Чрез този клуб ние вярваме, че заедно с всички негови членове ще успеем да реализираме мисията на „Ген ключове България“ :

Ние вярваме, че системата „Ген ключовете“ може да допринесе всеки един човек да живее живота си с отворено сърце. Да стане по- осъзнат за своите страхове и дарби и да повярва в своя личен гений и да намери своето място в света. Ген ключовете помагат всеки човек да осъзнае своята безгранична лична сила, чрез която може да спре да бъде жертва, и да сътвори изобилен и пълноценен живот, който желае. Ние вярваме, че по този начин всеки човек ще премине от ниво на оцеляване към служене, ще се научи да приема себе си и другите с любов. Чрез мъдростта на ген ключовете ние вярваме, че всеки ще преоткрие едни вечни ценности , които винаги са били в нас, но дълго време са били забравени. Ние вярваме, че промяната в 1 човек ще доведе до промяната в света!

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.
 • ВАЖНО - цените са без ДДС! Основните посоки, в които ще действа клуба са три: Провеждане на редовни и тематични онлайн срещи – 3 срещи в месеца и 1 уъркшоп на всеки 3 месеца Предоставяне на богата база от видеа, в които ще има важна информация за системата “Ген ключове” и за всеки неин елемент – ген ключовете, хологенетичния профил, Златния път, Изкуството на съзерцанието и процеса на трансформация на сянката Въплъщаване на мисията на мъдростта на ген ключовете – всеки човек да отключи своя най-висш потенциал чрез личния пример на всеки член на клуба и осъществяването на различни инициативи в тази посока.
Available to stream instantly
Watch link provided after purchase

Checkout

Клуб "Ген ключове България"

Enter your info to begin your Yearly subscription. You can cancel anytime.

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$153 today.

Your subscription was successful!

We charged your card and sent you a receipt

  Gumroad Library

  Download from the App Store or text yourself a link to the app

  Радваме се, че ще бъдем заедно в това ново пространство на мъдростта на ген ключовете!

  Каним ви да гледате и това кратко видео, в което създателките на "Ген ключове България" ви приветстват с Добре дошли - https://www.youtube.com/watch?v=m5v4lMdFR8E&feature=youtu.be.

  Ще се срещнем съвсем скоро!

  Екипът на "Ген ключове България"

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad