Edit product

$490

LADDA OM MÅLFOKUS - nästa start 1:e april

LADDA OM Målfokus - Hur du håller fokus hela vägen och därmed når dina mål

Vad stämmer in på dig?

* Du har många drömmar och mål men av någon anledning stannar det där. Du har inget tid eller energi att ens börja. Det känns stort, läskigt och långt borta. Men du fortsätter längta ”En dag ska jag”

* Du sätter mål, du kör igång men sedan händer något… och du tappar fokus, avbryter, och känner att du har misslyckat, ännu en gång har du fått lägga din dröm åt sidan. Men du fortsätter längta ”En dag ska jag”

DU VILL NÅGOT MER, DU HAR EN DRÖM

Jag var den första personen. Visst hade jag drömmar och mål men lät det stanna där. Allt kändes långt bort, tiden gick snabbt och så tänkte jag att ”livet är väl helt okej såhär” Rastlösheten och rotlösheten ignorerade jag, tiden och åren gick och så "plötsligt" hade hela 17 år gått.

Min förändring kom när jag slog vad med min dotter Hanna och förlorade ett vad. Jag började träna friidrott i en ungdomsgrupp där de var mellan 12 och 19 år, under ledning av elittränaren Susanne Lorentzon Borg. Där kom jag, 33 år gammal lite småskadad, rökande latmask och allmänt fast i ekorrhjulet, i det trygga säkra. Att vara i den gruppen var emellanåt väldigt kul men jag ljuger om jag inte säger att det mestadels var jobbigt, både fysiskt och mentalt. Första träningen orkade jag knappt jogga 60 meter, ca 1 år senare tog jag veteran SM silver i just 60 meter.

DENNA RESA FÖRÄNDRADE MITT LIV

Jag lärde mig mycket under året, om träning absolut, om att arbeta mot mål. Om mig själv men mest om livet, som pågår här och nu. Som ger oss utmaningar och hinder, dåligt väder och familjekriser hur gärna vill slippa. Sedan fyller vi på med alla måsten, allt vi ska göra och tid är inget vi har, ännu mindre energi så vem har då tid att följa en dröm?

Går det att nå mål trots alla störmoment, livet som händer, tider som inte finns eller energin?

Jaaaa! Det går. Det går att hålla fokus på målet, fortsätta framåt, utvecklas och nå ditt mål.

Inställning, tankar, tro på sig själv, bra planering, ta ansvar - är några av de delar jag såg var ett vinnande koncept för mig på min första utmaning när jag tog började träna. Denna resan blev grunden i mitt företag och sedan dess driver jag mitt egna företag och där jag idag hjälper andra att må och nå sitt bästa jag. Kunde jag så kan verkligen vem som!

Det var också därför jag skapade LADDA OM målfokus.

VAD ANDRA SAGT:

Min förändring från innan till nu är framförallt att om det händer något drastiskt tänker jag att jag kan inte göra något åt det då eller sen och jag får ta det som det kommer och lösa det i nutid. En annan aspekt som blivit bättre är min självkänsla, jag blir inte lika arg på mig själv, dock lika höga krav som innan men jag tillåter mig att inte var helt perfekt hela tiden. Det bästa med Malin, man blir verkligen på gott humör. Hennes styrka är hennes hjälpmedel i talet som gör att man tar in det hon säger och det hon använder sig av är framförallt erfarenheter och olika exempel på situationer där man får tänka själv vilket gör att man lättare lär sig. 

--------------------

Tycker det känns jättebra, lite svårt ibland just när man måste tänka efter. Jag har lite svårt när det gäller mig själv. Har lärt mig mycket tex. finns inga rätt el fel, tänker på det här med korten kasta dom åt sidan och ta upp ett nytt bra tycker jag. Lev här och nu se inte bakåt…. Tycker du gör ett toppenjobb märks att du brinner för detta.

--------------------

Jag har fått en bättre insikt om mig själv och framför allt en tro på att jag kommer att må bättre och bättre framöver och att jag också tror att jag kommer att kunna tackla dåliga och jobbiga situationer bättre. Jag ser ljuset därframme. Tack Malin!

--------------------

En annan stor förändring i mitt/våra liv är att jag inte går ”igång” om det inte blir som hade tänkt. Alla löser sina uppgifter på sitt sätt… är det mantra jag upprepar i huvudet på mig själv när det inte blir gjort på mitt sätt.

--------------------

Inspirerande föreläsning. Nyttigt att höra om toppar och dalar, att man kan vara lycklig ändå. Ta tag i sig själv och föra situationen till. någonting lättare. Väldigt duktig på att föreläsa, att fånga ens intresse.


DETALJER OM KURSEN

- Anmälan till kursen är öppen mellan den 2:e december och 10:e december. 

- Anmäl dig idag, pengar dras först från ditt konto den 27:e december. Det är också dagen du får tillgång till kursen.

- Kursen är uppbyggd på 3 månader, därefter ska du ha nått ditt mål (eller delmål om du väljer ha större mål längre bort)

-Vi arbeta i moduler i form av text, video, nerladdat material, övningar. Allt är strategiskt, ett steg i taget. De första modulerna koncentrerade på ditt mål, inställning/tankar och din planering att nå målet. Några av delarna kommer längs vägen, efter första samt andra månaden.

- Ditt mål bestämmer du helt själv! Det kan vara inom hälsa, ditt företag, något äventyr, du har idrottsmål, vill skriva en bok. Du bestämmer men det är något du vill arbeta för att nå.

- Vi fokuserar på nuet och framåt!

- Du har tillgång till kursen 1 år.


#1 BONUS

* Du får även tillgång till en sluten Facebook-grupp där du kan få kontakt med alla som går kurs hos LADDA OM. Här tänker vi öppet, positiv anda, framåt, hjälpa och inspirera. 

* Länken till den gruppen finns i ditt välkomstmaterial efter att du köpt kursen.

#2 BONUS

* 2 gånger i månaden går jag online via Zoom för att svara på frågor, föreläsa om aktuellt ämne. Jag blir din digitala mentor. 

* Du har här mig som din personliga mentor, möjlighet att ställa frågor och bolla funderingar till mig vid aviserade frågestunder. Tillkommer gör även min livsglädje och energi! Jag vill verkligen att du ska nå ditt mål!


Vem är LADDA OM målfokus för?

Alla som har en dröm. Egentligen så enkelt... Du mår bra idag men känner att du vill framåt, uppleva mer samt utvecklas. Du vill inte bara drömma och längta, du vill förverkliga och nå ditt mål. 

Jag hjälper dig att hålla fokus. 

Vem är jag som ska lära och hjälpa dig fram mot ditt mål?

Malin Gustafsson, entreprenör sedan 2011 på mitt företag LADDA OM där min röda tråd är att hjälpa människor att må och nå sitt bästa jag.

Jag är utbildad målbildstränare, läst mental träning men mitt största fokus och intresse har varit att lära och förstå hur tankarna påverkar oss. Jag har också lärt mig av mitt nyfikna sätt att leva, äventyren jag varit ute på och målen jag nått. 

Du läser mer om mig på min hemsida - Du når mig lättast med funderingar och frågor via mail - malin@laddaom.nu  

Mitt företag är även mitt stora intresse! Jag älskar att hjälpa andra, inspirera, få se människor vid ens sida utvecklas och blomma ut, nå sina mål. Jag ser fram emot ett spännande 2020 och starten av LADDA OM målfokus - VARMT VÄLKOMMEN!

Du är inte redo just nu - ladda ner mina 9 delar som förbättrar ditt fokus på min hemsida - www.laddaom.nu

KÖPVILLKOR: Genom att köpa denna produkt, som blir direkt tillgänglig då den är en helt digital produkt, så intygar du att du är införstådd med och accepterar att inga återköp av kursen är möjliga.

You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.
This product is not currently for sale.

Checkout

LADDA OM MÅLFOKUS - nästa start 1:e april

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$490.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

    Gumroad Library

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad