Edit product

    Is this your street address?

    Card

    ···· ···· ···· 4242
    Test card

    05/18

    Card

    Use a different card?

    Card

    pp paypal

    or pay with

    We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

    or pay with

    Please confirm your location:
    Your card will be charged .

    Thank you!

      Gumroad Library

      Download from the App Store or text yourself a link to the app

      $19.99

      Rahsia Jadi Hero Major Scales

      Awak main gitar?

      + Dah bosan tak main minor pentatonic scales je?

      + Atau cuma tahu licks tapi tak reti scales?

      + Rasa stuck dalam permainan gitar awak?

      Kalau awak jawab 'ya' kepada mana-mana soalan kat atas ni, kursus video instructional ini mungkin jawapan yang awak cari selama ini.

      Jadi terer dari keselesaan rumah awak

      Awak nak jadi terer,

      tapi sibuk dengan kerja,

      tanggungjawab rumah,

      apa semua keep awak busy.

      Tapi, dalam hati - awak masih nak jadi gitaris yang lebih terer.

      Member-member awak makin maju main gitar.

      Awak bila lagi?

      Dapat RAHSIA untuk awak jadi lebih hebat

      Dalam siri video-video ini saya kongsi RAHSIA untuk awak MASTER major scales.

      Awak akan tahu:

      + cara main major scales

      + teknik mahir major scales Az Samad

      + cara latih dengan lebih berkesan

      Sesuai untuk gitaris apa-apa style

      Tak kisah samada awak main

      + rock

      + metal

      + blues

      + pop

      + keroncong

      + indie rock

      + funk

      + R&B

      + neo soul

      Rahsia Jadi Hero Major Scales memberi awak pemahaman & skills gitar lebih hebat lagi.

      Apa video yang awak dapat nanti?

      23 video yang memberi awak kunci kepada skills & keyakinan hero level dalam permainan gitar awak:

      1 Pengenalan.mp4

      2 Teknik Goodrick 1.mp4

      3 Teknik Goodrick 2.mp4

      4 Teori Major Scales.mp4

      5 Satu Octave Empat Cara 1.mp4

      6 Satu Octave Empat Cara 2.mp4

      7 Satu Octave Empat Cara 3.mp4

      8 Satu Octave Empat Cara 4.mp4

      9 Fingering 2 Octave.mp4

      10 Sistem CAGED 1 - Chords.mp4

      11 Sistem CAGED 2 - Scales.mp4

      12 Sistem CAGED 3 - Key Lain.mp4

      13 3 Note Setiap Tali.mp4

      14 Kenapa ada banyak sistem fingering.mp4

      15 Mana fingering sesuai untuk awak.mp4

      16 Latihan interval.mp4

      17 Melodi.mp4

      18 Cara buat licks awak sendiri.mp4

      19 Cara gabung posisi.mp4

      20 Teknik pick dan fretting.mp4

      21 Penutup.mp4

      22 Aplikasi Pada Styles Berbeza 1.mp4

      23 Aplikasi Pada Styles Berbeza 2.mp4


      Bonus 7x

      Bukan saja awak dapat belajar Rahsia Jadi Hero Major Scales, awak juga akan terima 7 bonus!

      BONUS #1: (eBook) 60 Beginner Jazz Guitar Licks ($10 Value)


      Koleksi PDF dari The Az Samad Guitar Method (TASGM):

      BONUS #2: (PDF) 2 Octave Major Scales ($3 Value)

      BONUS #3: (PDF) Basic Major 7 Chord Voicings ($3 Value)

      BONUS #4: (PDF) Modes of the Major Scale ($3 Value)

      BONUS #5: (PDF) All The Notes on The Guitar

      ($3 Value)


      ✅BONUS #6: (Album) Poskad Dari Malaysia album ($7 Value)

      BONUS #7: (eBook) Major Scales Seluruh Fretboard ($5 Value)


      Apa kata students:

      Pada launch day, saya berbesar hati dah dapat feedback positif pasal Rahsia Jadi Hero Major Scales!

      Ini dari Gheff:


      Dan ini feedback dari Azhar:


      Ini recommendation dari Ridwan:


      Ini komen dari Shahrizan:

      Ini feedback dari Vigneswaran:

      Zack Zenn pula kata:


      Amer pun dah dapat manfaat dia:


      Ini pula feedback dari Aidil:

      Ini apa yang Amir katakan:

      Najmuddin pula kata:

      Ini pula dari Kingkin Rinel:


      Dapatkan sekarang & jadi hero Major Scales

      Klik "I want this" dan dapatkan Rahsia Jadi Hero Major Scales sekarang


      7x Bonus

      ✅BONUS #1: (eBook) 60 Beginner Jazz Guitar Licks ($10 Value)

      ✅BONUS #2: (PDF) 2 Octave Major Scales ($3 Value)

      ✅BONUS #3: (PDF) Basic Major 7 Chord Voicings ($3 Value)

      ✅BONUS #4: (PDF) Modes of the Major Scale ($3 Value)

      ✅BONUS #5: (PDF) All The Notes on The Guitar ($3 Value)

      ✅BONUS #6: (Album) Poskad Dari Malaysia album ($7 Value)

      ✅BONUS #7: (eBook) Major Scales Seluruh Fretboard ($5 Value)

      Ni yang awak dapat:

      ✅(23 VIDEO) Rahsia Jadi Hero Major Scales ($20 Value)

      ✅(eBook) 60 Beginner Jazz Guitar Licks ($10 Value)

      ✅((PDF) 2 Octave Major Scales ($3 Value)

      ✅(PDF) Basic Major 7 Chord Voicings ($3 Value)

      ✅(PDF) Modes of the Major Scale ($3 Value)

      ✅(PDF) All The Notes on The Guitar ($3 Value)

      ✅(Album) Poskad Dari Malaysia album ($7 Value)

      ✅(eBook) Major Scales Seluruh Fretboard ($5 Value)


      JUMLAH SEBENAR: US$54 (RM216)

      AWAK CUMA INVEST: US$19.99 (RM80)

      Main gitar lebih sedap lagi!

      Klik "I want this" untuk dapatkan sekarang

      Sorry, this item is not available in your location.
      Sold out, please go back and pick another option.

      You've purchased this product

      Give it a rating

      See it in your library

      0 ratings

      Purchasing Rahsia Jadi Hero Major Scales ...

      Card

      ···· ···· ···· 4242
      Test card

      05/18

      Card

      Use a different card?

      Card

      pp paypal

      or pay with

      We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

      or pay with

      Please confirm your location:
      Your card will be charged US$19.99.

      Your rental will be available for 30 days. Once started, you’ll have 72 hours to watch it as much as you’d like!

      Thank you!

        Gumroad Library

        Download from the App Store or text yourself a link to the app

        Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.