• Purchase flow
  1. 1. Product preview
  2. 2. Payment form
  3. 3. Receipt

  Subscribe to this product.

  Is this your street address?

  Card

  ···· ···· ···· 4242
  Test card

  05/18

  Card

  Use a different card?

  Card

  pp paypal

  or pay with

  We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

  or pay with

  Please confirm your location:
  Your card will be charged .

  Thank you!

   Gumroad Library

   Download from the App Store or text yourself a link to the app

   Download from the App Store or text yourself a link to the app

   Send SMS
   Nevermind

   $110

   Blogg Boss Masterclass

   Onlineförläsningen + E-boken som ger dig allt du behöver veta för att starta en framgångrik bloggkarriär!

   Drömmer du också om att nå ut med ditt budskap och driva en framgångsrik blogg? Kanske kunna göra bloggandet till ditt heltidsjobb?


   Vill du starta en blogg inom någon av följande områden?

   Lifestyle, spiritualitet, healing och övernaturlighet, mode, träning eller .business?

   Eller vill du öka synlighet och trafik på en redan existerande blogg?

   Då har du kommit helt rätt!


   Från juristkontoret till en av Sveriges största astrobloggar

   Från att jag arbetade som jurist, med noll teknisk erfarenhet och med endast en kreativ vision, har jag skapat en av de största svenska bloggarna inom astrologigenren. Jag började med en liten, anonym blogg utan några inkomster. Idag har bloggandet ersatt min juristinkomst och jag försörjer mig idag på nätet.


   Jag tar med dig in bakom kulisserna och visar dig en heltidsbloggares vardag

   Det finns trick och tips jag önskar att jag hade känt till när jag startade. Frågetecken och misstag jag önskar att jag hade sluppit.

   Nu delar jag med mig av mina bästa råd  till dig som vill starta en karriär som bloggare. Du kan vara på banan inom bara en veckas tid!


   Du får:

   - En timmes onlineföreläsning där jag berättar om mina personliga erfarenheter från bloggvärlden samt råd och tips för hur du också kan lyckas som bloggare.

   och

   -En 40-sidig e-bok som ger dig alla knep du behöver för att undvika några av de största misstagen jag gjorde när jag startade. Jag guidar dig genom en stegvis process för att komma igång med din egen blogg på bara en vecka.

   E-boken är fylld av tips och trick såsom dessa:

   -Hur du ringar in det perfekta ämnet för DIG (och får mest potential för betalda samarbeten)

   -Döpandet av din blogg och bloggnamnet du ska sky som pesten

   -Hur du skapar populära inlägg genom att använda dig av smart SEO.

   -Hur ofta du behöver skriva inlägg på din blogg

   -Tips för hur din blogg hamnar högt upp i Googles resultatlista inom din blogggenre.

   -Hur du skapar inkomster på din blogg


   BONUSMATERIAL

   I slutet av boken får du också tre bonuskapitel.

   BONUS 1- Skapa bilder och grafiskt material som gör din blogg vacker (utan att kunna InDesign eller Photoshop eller lägga ned pengar på dyr utrustning)

   BONUS 2- Hur du får många besökare (även om du startar från noll och saknar ett följe eller ett stort konto i sociala medier)

   BONUS 3- Micro-Influencern- den nya stjärnan på nätet med små följen (som hundratals företag vill arbeta med direkt!) Detta kapitel är särskilt skrivet för dig som vill arbeta internationellt inom sociala medier.


   Blogg Boss Community

   Som kursdeltagare i Blogg Boss Masterclass blir du även medlem i min Facebookgrupp (för kursdeltagare endast). Under aviserade frågestunder kan du ställa frågor till mig. Blogg Boss gruppen kommer även ge dig som kursdeltagare en chans att få kontakt med andra deltagare som också är på väg att starta sin bloggkarriär.

   Tillsammans är man starkare!


   Varmt välkommen!

   Helena Biehl

   OBS! OBS! OBS! Försäljningen av Blogg Boss Masterclass är tidsbegränsad så vänta inte för länge med att bestämma dig!


   Så här skriver tidigare deltagare om sin upplevelse av kursen:

   Helenas Biehls ”Blogg Boss Masterclass” är en fullmatad kurs med konkret, handfast material som på ett pedagogiskt och greppbart sätt möjliggör resan från ”tanken om en blogg” till faktisk business! Så mycket bra tips på allt ifrån val av idé, plattforms- och redigeringsverktyg till hur du tar första stegen in på banan som professionell bloggare.

   Inspirerande, intressant och utvecklande!

   Jag slår ett extra slag för ”Blogg Boss Masterclass Community” som skapas under kursen.

   Helena själv är högst närvarande och stöttar, peppar, tipsar både övergripande och individuellt under sex veckor. Du tar även del av övriga deltagares tankar, frågor, funderingar och arbeten vilket gör att materialet växer under veckorna.

   Det är riktigt, riktigt bra!

   Jag har verkligen inspirerats att ta min blogg till nästa nivå och säger så här,

   Helenas Biehls ”Blogg Boss” är en riktig Masterclass som jag rekommenderar varmt!

   Anna Stomsi

   https://www.annastomsi.se/

   Ett stort TACK till dig Helena för att jag fick vara med i Blogg Boss Masterclass!

   Det jag uppskattar mest är den fina vägledning vi har fått. De gånger jag har varit låg på energi och inte riktigt vetat vilken väg jag ska ta så har ert engagemang genom mail, videoklipp och inlägg i FB-gruppen gett mig styrka och kraft till att fortsätta framåt.

   Förutom konkreta verktyg till att bygga blogg och gemenskap i FB-grupp så har Blogg Boss Masterclass gett mig mod att tro på mig själv, utmana och arbeta med mina rädslor för att till slut finna tillit i att det blir bra - oavsett hur den än blir. Jag väntar med spänning på uppföljare och nästa kurs.

   Med värme & tacksamhet,

   Emma Björklund

   www.emmabjorklund.info

   Jag har tyckt att det varit ett bra forum. Det gjorde att jag kom igång direkt och delmålen tvingade mig att prova nya saker. Jag har också tyckt om gruppen på FB, som är en trygghet att tillgå när man undrar över olika saker. Jag har upptäckt att det är väldigt roligt att skriva och universum anser att jag ska göra det. Bra med din positivitet, för den behövs verkligen. Allt är möjligt och det är det verkligen med en egen plattform där man får möjlighet att göra det man älskar.

   Tack, Helena och Tack Universum som påminde mig när jag behövde det som mest:)

   Mvh

   Ewa

   https://ewaeinarsson.blog/

   Stort tack för den underbara onlinekursen Blogg Boss Masterclass!

   Jag är bloggare sen 6 år på Tidningen Nära och har lång erfarenhet av att blogga https://bloggar.tidningennara.se/helena-magdalena-ivekrans/. Jag har även en privatblogg som jag arbetar med i perioder www.helena.magdalena.se

   Under kursen fick jag många kreativa, konkreta tips och jag började tänka på ett annat sätt än vad jag gjort tidigare gällande mitt bloggande. Som till exempel: hur viktigt det är med ett tydligt content och hur viktigt det är att göra bloggstrategier. Jag har bloggat konsekvent i många år, men nu var det som att jag såg hur jag kan göra det på ett ännu bättre sätt. Mer tydligt och mer strategiskt. För mig var det en stor lärdom.

   Jag är även så tacksam för de olika sidorna du delar med dig om. Där hittade jag en sida som jag fastande direkt för. Så nu kan jag verkligen förbättra min blogg och även annat material som jag arbetar med. Stort tack för det. Jag fick verkligen en rejäl kick och massor av inspiration till mitt arbete!

   Jag kan varmt rekommendera din kurs, till alla, oavsett om man precis ska starta upp sin blogg eller om man som mig har bloggat professionellt i många år.

   Stort lycka till!

   Helena-Magdalena Ivekrans- Nätt

   Till att börja med ett stort tack för att du vågar gå din egna väg och tro på dina drömmar. Du inspirerar och visar oss alla som drömmer om en karriär som inte är platsbunden att det är möjligt. Med hjälp av verktygen i din kurs känns det dessutom genomförbart och enkelt.

   Inspirerande föreläsning, bra och genomarbetat material för en gräddfil i onlinevärlden. Facebookgruppen som också lever vidare nu efter kursen känns som en riktig bonus. Att få bolla tankar och idéer med andra bloggare och dig är guld.

   Tack för att du hjälpt mig att komma igång och göra verklighet av mina idéer.

   Varma kramar

   Amanda

   https://www.amandarandau.com/

   Under kursen har jag fått svar på många frågor, och det har varit väldigt intressant och lärorikt att följa de andra deltagarna. Äntligen har jag blivit klok på vad just jag kan blogga om, och också vad för slags digitala produkter jag skulle kunna erbjuda och på vilket sätt de skulle kunna säljas.

   Under kurstiden har jag gått med i två Facebookgrupper (en svensk och en internationell) inom mitt ämne och en stor internationell Community genom vilken man kan sälja digitala produkter.

   Tack så länge!

   Bästa hälsningar Git Palmquist

   Inspirerande kurs och har absolut fått fart på mitt eget skrivande. Vet ännu inte om det är bloggvägen som är det bästa för mig än. Kul är det dock.

   Summa summarum är kursen som sagt ny och jag tycker den är bra i sin helhet Bra jobbat!

   Jimmy

   www.kvisttales.com

   Sorry, this item is not available in your location.
   Sold out, please go back and pick another option.

   You've purchased this product

   Give it a rating

   See it in your library

   Watch immediately
   (?)

   Purchasing Blogg Boss Masterclass...

   Card

   ···· ···· ···· 4242
   Test card

   05/18

   Card

   Use a different card?

   Card

   pp paypal

   or pay with

   We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

   or pay with

   Please confirm your location:
   Your card will be charged US$110.

   Your rental will be available for 30 days. Once started, you’ll have 72 hours to watch it as much as you’d like!

   Thank you!

    Gumroad Library

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Send SMS
    Nevermind

    Välkommen till Blogg Boss Masterclass och starten för din bloggkarriär!

    Jag har massor av intressant att dela med mig!

    Först viktig information:

    Om du köpt Masterclassen levereras E-boken samt länken till onlineföreläsningen till dig i det här kvittot.

    Titta högst upp under under Blogg Boss Masterclass, där kan du klicka på länken -"VIEW PRODUCT" för att komma till filerna.

    Vid frågor så kan du maila mig på lovableblog@gmail.com

    Välkommen att bli medlem i Facebookgruppen Blogg Boss Masterclass-Helena Biehl:

    https://www.facebook.com/groups/519503315238340/

    Jag lägger till medlemmar i takt med att jag verifierar köp. Gruppen är alltså endast tillgänglig för kursdeltagare.

    Jag uppmanar dig att bli medlem, även om det bara är passivt. Det är min erfarenhet att man ofta kan få mycket råd och idéer genom att tillhöra en grupp med likasinnade.

    Facebook-gruppen är tänkt att vara en trygg gemenskap där vi alla kan hjälpa och inspirera varandra.

    Du kan tagga mig om det är något du undrar över!

    Vi ses därinne!

    Tack igen för ditt förtroende och varmt välkommen till Blogg Boss Masterclass.

    All lycka och framgång till dig,

    Helena Biehl

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.