Edit product
Your Cart
  Subtotal

  Is this your street address?

  Card

  ···· ···· ···· 4242
  Test card

  05/18

  Card

  Use a different card?

  Card

  pp paypal

  or pay with

  We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

  or pay with

  Please confirm your location:
  You'll be charged .

  Your purchase was successful!

  We charged your card and sent you a receipt

   Gumroad Library

   Download from the App Store or text yourself a link to the app

   $220

   Onlinekurs i Klassisk Japansk Reiki steg 1 & 2 med fysisk initiering i Västerås

   • Ökad livsenergi
   • Stressreducering
   • Frekvenshöjning
   • Självutveckling
   • Andlig utveckling
   • Ökad energimedvetenhet
   • Healing både av dig själv och andra
   • Avslappning av kropp, sinne & ande
   • Lättare att nå meditativa tillstånd
   • Kontakt med kvantfältet
   • Möjlighet att hjälpa andra att må bättre

   Jag tycker att man först och främst ska gå Reiki för sin egen del. Både för det fantastiska verktyget det är att motverka vardagens stress men också för att det är en metod för andlig utveckling. Steg 1 bygger ditt fundament och din fysiska kropp medan steg 2 tar dig in i djupet av ditt eget sinne. Du läker dig själv och löser upp det som är destruktivt och stärker det som är kreativt. Steg 2 löser upp alla begränsningar i tid och rum och du kan sända healing framåt och bakåt i tiden eller till andra sidan jordklotet om du vill.

   Om du har ett arbete där du ger mycket av dig själv är Reiki ett ovärdeligt verktyg för att enkelt fylla på dig själv.

   Reiki är livsenergi och genom en initiering blir du återkopplad till källan av livsenergi. Vi tillför inget nytt utan bara påminner ditt energisystem om något som redan finns där. Chakrakanalen rensas och förstärks för att du ska kunna härbärgerar mer energi. Se bild nedan.

   Du får också lära dig hur du ger Reiki till andra och sänder Reiki på distans.

   Jag initierar dig både i den västerländska tekniken och i den traditionella japanska initieringen som skaparen Usui själv använde sig av när han initierade.

   Efter att ha provat några olika upplägg på kurser har jag landat i en onlinekurs. Vi träffas i Västerås för initiering i steg 1 och 2 och diplomering, men själva studierna gör du själv i egen takt online och väljer det sätt att använda Reikin på som intresserar dig och lämnar resten.

   Materialet innehåller allt du behöver för att komma igång med ditt Reikiutövande och du kommer att få ett diplom som visar att du är initierad i Klassisk Japansk Reiki - Usui Shiki Rhyoho Sho-den (steg 1) och Okuden (steg 2).

   Jag har också regelbundet Reikiträffar som man kan anmäla sig till för en låg kostnad. Då kan du också passa på att ställa dina frågor.

   Reiki är den livsenergi vi egentligen alla har tillgång till från födseln, men som de flesta har tappat kontakten med och får för lite påfyllning av. Så en Reikiinitiering återaktiverar den här kontakten med den oändliga källan, så att du kan fylla på dig själv först och främst, men också förmedla till andra om du vill.

   Reiki är också en metod för din egen andliga utveckling och påfyllnad. Du får verktyg så att du kan behandla dig själv och slipper gå till andra för behandlingar och du har alltid verktygen till hands. 

   Du kan manifestera med hjälp av Reiki, skicka Reiki till din framtida arbetsintervju eller ditt tandläkarbesök och så vidare, du kan skicka Reiki bakåt i tiden och läka saker du varit med om för att förändra din verklighet idag. Du kan fylla din mat och ditt vatten med livsenergi. 

   Jag tycker att man först och främst ska göra en Reikiinitiering för sin egen skull, det är en gåva att ge dig själv en stund med påfyllning av livsenergi. Men i materialet får du också lära dig hur du kan förmedla Reiki till andra, både som handpåläggning eller på distans om du är intresserad av att ge till andra.

   I det utförliga materialet ingår också två yogapass och tre Reikimeditationer som MP3 filer (värde minst 700 kr). Passen är ett yinyogapass där du guidas till att ge dig själv en Reikibehandling med handpositionerna under passet och ett yogapass med rörelser mer från kundalini/medicinsk/taoistiskyoga med flöde runt ryggraden, där du kopplar upp en distans till dig själv men också till Moder Jord och Centralsolen. Meditationerna är traditionella Reikimeditationer. Du får också ljudfiler med chanting av de olika tecknen.

   Det går att studera via datorn men det går också att ladda ner en app, så att du alltid har tillgång till materialet om du undrar över något eller vill sätta igång en meditation om du har en stund över. 

   Min yogastudio, där initieringen sker, ligger strax utanför citykärnan i Västerås med gångavstånd från centralstationen. 

   Observera att moms på 25% kommer att läggas på priset.

   Genom att beställa förbinder du dig att inte dela materialet med någon annan.

   Du kan läsa mer om mig och min verksamhet på www.annikawallinsyoga.se. Där har jag också ett dokument med mer presentation av kursen. 

   Sorry, this item is not available in your location.
   Sold out, please go back and pick another option.

   You've purchased this product

   Give it a rating:

   See it in your library

   View in Library
   • Du får en initiering i Reiki steg 1 & 2 och diplom att du är initierad, allt material du behöver för att lära dig att behandla dig själv och andra (plus en massa annat matnyttigt för att komma igång med ditt utövande), två yogapass och tre meditationer.
   Available to stream instantly
   Watch link provided after purchase

   Checkout

   Onlinekurs i Klassisk Japansk Reiki steg 1 & 2 med fysisk initiering i Västerås

   Enter your info to complete your purchase

   Card

   ···· ···· ···· 4242
   Test card

   05/18

   Card

   Use a different card?

   Card

   pp paypal

   or pay with

   We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

   or pay with

   Please confirm your location:
   You'll be charged US$220.

   Your purchase was successful!

   We charged your card and sent you a receipt

    Gumroad Library

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Tack för din beställning!

    Vad glad jag är att du har gett dig själv gåvan av att lära dig hur du för in Reikin i ditt liv. Jag hoppas det kommer att förändra ditt liv minst lika positivt som det har förändrat mitt och förhoppningsvis än mer. Varmt välkommen!

    Viktig information:

    Kursen blir tillgänglig direkt efter köp via det här kvittot.

    Du når materialet genom att klicka på "watch" eller "download" i kvittot. Och Download betyder att du kommer åt att läsa allt material och inte att det laddas ner till din dator som jag först trodde :)

    Ladda också gärna ner Gumroad appen så har du alltid med dig materialet i din telefon.

    Kontakta mig för att boka tid för initiering på telefon 0762-48 58 47 eller via mail anniyogini@gmail.com.

    Jag önskar dig all lycka och välgång på din livsväg med Reiki!

    Annika

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad