Edit product
Your Cart
    Subtotal

    Is this your street address?

    Card

    ···· ···· ···· 4242
    Test card

    05/18

    Card

    Use a different card?

    Card

    pp paypal

    or pay with

    We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

    or pay with

    Please confirm your location:
    Your card will be charged .

    Thank you!

      Gumroad Library

      Download from the App Store or text yourself a link to the app

      $17.50

      Cabaran Hero Major Scales

      Awak nak main gitar lebih sedap tak?

      Khas untuk gitaris yang berani saja

      • 7 hari
      • 7 cabaran
      • 7 minit setiap hari


      Hidup kita penuh cabaran

      Kena pergi kerja, kena jaga anak, kena jaga hal keluarga...

      Macam-macam cabaran hidup harian kita.

      Tapi dalam hati awak, jiwa gitaris hero ada terpendam.

      Membara, terbakar macam api pergi camping.

      Awak nak main gitar lebih sedap, tapi macam tak tahu apa nak practice.

      Pergi YouTube, video macam-macam tengok, tapi tak improve jugak.


      Apa masalahnya?

      Masalah dia, bukan pasal masa sebenarnya.

      Masalah dia dalam masa yang awak ada, awak tak ada sistem yang teratur untuk IMPROVE YOUR SKILLS.

      Students saya dapat latihan mingguan dari saya yang fokus pada kelemahan mereka & juga membantu mereka tahu APA dan BAGAIMANA mereka perlu latih.

      Untuk masyarakat umum, gitaris biasanya kelam kabut practice (kalau practice) dan tak tahu apa yang sesuai untuk mereka.


      Jadi apa penyelesaian ni?

      Saya dok berfikir & berfikir... lama kelamaan saya sedar kalau awak dapat latihan yang mencabar dari segi lain (tapi taklah susah gila), awak dapat bina disiplin & semangat untuk latih.

      Kalau satu hari dalam 7 minit latih, bukanlah satu benda yang mustahil.

      Jadi saya dapat ilham buat Cabaran Hero Major Scales


      Macamana ni bang?

      Gini caranya:

      Setiap hari, awak dapat satu cabaran yang awak perlu latih selama minimum 7 minit. 

      Asal dapat 7 minit minimum ok. 

      Setiap hari awak latih skills awak dengan latihan yang saya pilih untuk buat:

      • teknik gitar awak lebih lancar
      • jari lebih hidup
      • picking lebih yakin
      • koordinasi lebih tepat
      • tone lebih keluar

      Latihan ni akan nampak simple untuk orang berpengalaman.

      Latihan ni mungkin susah bagi yang newbies.

      Latihan ini mungkin nampak biasa-biasa saja bagi yang tak perasan CARA latihan dia.


      Akan tetapi, latihan ini sebenarnya AMAT EFEKTIF bagi mereka yang FAHAM kegunaannya...


      Sesuai untuk setiap peringkat

      • Kalau awak newbie atau beginner, awak akan dapat tips cara latih paling minimum untuk awak tingkatkan skills awak guna latihan yang sama.

      • Kalau awak intermediate (macam bukan newbie, tapi bukan pro jugak), awak akan dapat tips cara awak gunakan latihan ni.

      • Kalau awak advanced & terer (atau mungkin dah practice video instructional saya Rahsia Jadi Hero Major Scales), Cabaran Hero Major Scales ini awak akan nampak kepentingan dia pabila awak gabungkan ilmu dia macam gabung robot Voltron.


      Apa saya dapat ni bang?


      Awak dapat PDF (TABS) dan video penjelasan setiap cabaran.

      Siap awak dapat exactly benda yang awak perlu practice setiap hari selama tujuh hari (tak payah fikir apa nak practice).

      Lepas tu, kalau awak orang rajin, boleh ulang cabaran ni (dan semakin terer)

      Kan senang gitu?

      ✅7 latihan yang membina skills awak.

      ✅7 hari dapat coaching saya melalui rakaman video.

      ✅7 minit setiap hari saja komitmen dari awak.

      Kiranya RM10 untuk belajar dengan saya setiap hari.

      RM10 x 7 (RM70 untuk seminggu).

      Kalau belajar 1-on-1 dengan saya RM290/sejam.

      Kira okay la, harga mampu milik.

      Berapa video yang saya dapat & apa video tu?

      Ni 15 video yang awak dapat:

      1 Pengenalan.mp4
      2 Hari 1.mp4
      3 Hari 1 - Versi Beginner.mp4
      4 Hari 1 - Versi Advanced.mp4
      5 Hari 2.mp4
      6 Hari 2 - Versi Beginner.mp4
      7 Hari 2 - Versi Advanced.mp4
      8 Hari 3.mp4
      9 Hari 3 - Versi Beginner.mp4
      10 Hari 3 - Versi Advanced.mp4
      11 Hari 4.mp4
      12 Hari 5.mp4
      13 Hari 6.mp4
      14 Hari 7.mp4
      15 Penutup.mp4

      Total time video ni semua 52 minit.

      Bonus 7x

      Bukan saja awak dapat Cabaran Hero Major Scales, awak juga terima 7 bonus!

      ✅BONUS #1: (eBook) Jazz Guitar Licks & Etudes ($10 Value)

      ✅BONUS #2: (PDF) 50 Hip Jazz Guitar Tips ($10 Value)

      ✅BONUS #3: (PDF) 23 Cool Open Position Cmaj7 Chords ($3 Value)

      ✅BONUS #4: (eBook) Major Scales Seluruh Fretboard ($5 Value)

      ✅BONUS #5: (EP) The Jazz Bromance EP ($5 Value)

      ✅BONUS #6: (Video) Asas Picking Gitar 1 ($7 Value) - ini video sepanjang 22 minit!

      ✅BONUS #7: (eBook) 25 Latihan Picking AES ($5 Value)


      Dapatkan sekarang & jadi hero Major Scales

      Klik "I want this" dan dapatkan Cabaran Hero Major Scales sekarang


      ✅(15 VIDEO) Cabaran Hero Major Scales ($15 Value)

      ✅(eBook) Buku Panduan Cabaran Hero Major Scales ($5 Value)

      ✅(eBook) Jazz Guitar Licks & Etudes ($10 Value)

      ✅(PDF) 50 Hip Jazz Guitar Tips ($10 Value)

      ✅(PDF) 23 Cool Open Position Cmaj7 Chords ($3 Value)

      ✅(eBook) Major Scales Seluruh Fretboard ($5 Value)

      ✅(EP) The Jazz Bromance EP ($5 Value)

      ✅(Video) Asas Picking Gitar 1 ($7 Value)

      ✅(eBook) 25 Latihan Picking AES ($5 Value)

      ✅(15 VIDEO) Cabaran Hero Major Scales - Video versi Standard Definition (SD) - sesuai untuk download ke handphone 


      JUMLAH SEBENAR: US$65 (RM260)

      AWAK CUMA INVEST: US$17.50 (RM70)


      Main gitar lebih sedap lagi!

      Klik "I want this" untuk dapatkan sekarang.


      Sorry, this item is not available in your location.
      Sold out, please go back and pick another option.

      You've purchased this product

      Give it a rating

      See it in your library

      0 ratings

      Purchasing Cabaran Hero Major Scales...

      Card

      ···· ···· ···· 4242
      Test card

      05/18

      Card

      Use a different card?

      Card

      pp paypal

      or pay with

      We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

      or pay with

      Please confirm your location:
      Your card will be charged US$17.50.

      Your rental will be available for 30 days. Once started, you’ll have 72 hours to watch it as much as you’d like!

      Thank you!

        Gumroad Library

        Download from the App Store or text yourself a link to the app

        Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.