Edit product

  Is this your street address?

  Card

  ···· ···· ···· 4242
  Test card

  05/18

  Card

  Use a different card?

  Card

  pp paypal

  or pay with

  We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

  or pay with

  Please confirm your location:
  Your card will be charged .

  Thank you!

   Gumroad Library

   Download from the App Store or text yourself a link to the app

   $497

   Digital She Boss- Hur du skapar, marknadsför och SÄLJER din webbkurs

   DIGITAL SHE BOSS- Hur du skapar, marknadsför och SÄLJER din webbkurs.

   Strategin för hur du skapar en lukrativ inkomst på webbkurser (även om du inte gillar "teknik" eller avskyr tanken på att sälja)

   Känner du igen dig i följande?

   Informationoverload!

   Tanken på att skapa en webbkurs och sprida din egen kunskap och budskap gör dig alldeles lycklig men… Alla dessa webinarier, lanseringsmodeller och plattformar för att skapa grafiskt material gör att du känner dig helt överväldigad. Det kan verkligen vara en utmaning att navigera mellan nyhetsbrev och försöka förstå vilken väg som är bäst för dig.

   Du arbetar och arbetar men ser ändå inget resultat på bankkontot.

   Du säljer din tid per timme. Det är en konstant kamp för att dra in nya kunder och hinna ta hand om de du har. Eller för att möta chefens krav. Som ett oändligt ekorrhjul där varje år ser likadant ut. Till råga på allt kanske du inte ens känner att det du gör är där din riktiga passion finns. Samtidigt ser du andra lyckas online och du undrar vad de har för hemlighet som inte du har.

   Tvivlen kryper fram med jämna mellanrum

   Du VET att du har bra idéer. Du VET att du har något att bidra med. Du inspirerar andra med dina kunskaper. Du hjälper folk men tycks ha hamnat i fällan att ”vara snäll men inte få betalt för det”. Ibland känns det otacksamt och du känner att om du inte lyckas förändra något NU så kommer du aldrig att göra det.

   Du längtar efter en livsstil som tycks bre ut sig mer och mer- du är redo för att arbeta på dina villkor med något som du älskar och helt platsobundet.

   Tänk om du också kunde få vakna upp och slå på din telefon för att se att du har tjänat pengar när du sover? Eller kanske åka iväg på semester och, istället för att komma hem med ett länsat bankkonto, inse att du har mer pengar än innan du reste iväg? Du vill verkligen leva the laptop lifestyle men du behöver en strategi för att lyckas med att skapa, marknadsföra och SÄLJA din webbkurs.

   Om du känner igen dig i något av det ovanstående kan jag bara berätta att jag förstår dig.

   Det där var mina tankar och känslor för bara ett år sedan. För sex år sedan började min resa som nätentreprenör och Influencer för en av Sveriges största tidningar, amelia. Den glädje och den frihet som jag fick tillgång till genom att arbeta online, betydde ALLT för mig.

   Men jag ville ännu mer.

   Jag sålde fortfarande min tid för pengar och jag visste att jag kunde åstadkomma mer genom att arbeta smartare. Jag kände mig begränsad i att göra personliga konsultationer och behövde hitta ett sätt att nå fler personer på samma gång genom att skapa flera passiva inkomstströmmar.

   Det var inte förrän jag började skapa och sälja mina egna webbkurser som ALLTING förändrades. Tack vare webbkurser så har jag kunnat nå många fler klienter än jag någonsin hade orkat med om jag hade fortsatt sälja privata konsultationer per timme.

   Webbkurser är ett helt unikt koncept för att tjäna de som du vill hjälpa, samtidigt som du kan öka dina inkomster på ett sätt som inte är lika möjligt i ett vanligt arbete eller anställning.

   Genom att skapa en webbkurs och programmera den för att sköta sig själv (sälja och skickas iväg) så kan du tjäna pengar oavsett om du ligger på en strand eller åker skidor med dina vänner och familj.

   Inom loppet av 9 månader från att jag hade skapat mina första väldigt enkla kurser och Masterclasser, vissa av dem bestod bara av ett 30-tal sidor i ett PDF-dokument, så hade jag redan tjänat närmare 160 000 kr. Efter ett drygt år efter starten så uppgick intäkterna från mina webbkurser till närmare en kvarts miljon kronor. Detta vid sidan av mitt vanliga arbete!

   Där och då insåg jag att mitt arbetsliv aldrig mer skulle bli som det en gång var som anställd.

   Jag har legat i en pool och badat och kommit upp och sett att jag sålt kurser! Jag har varit på semester och kommit hem med till en påfylld reskassa. Jag har nått nya människor samtidigt som jag har haft influensa eller flyttat möbler. Eller påbörjat arbetet med en ny kurs.

   Anledningen till dessa möjligheter är för att webbkurser ger passiva inkomster. De ger en obegränsad möjlighet att tjäna gott om pengar när du delar dina kunskaper med världen.

   Och detta utan att förvandlas till en slemmig försäljartyp som ska ”övertala folk” att köpa. Med en smart strategi kommer de personer som du erbjuder att köpa din webbkurs istället att BE om, och exalterat VÄNTA, på att få köpa din kurs av dig!

   När jag bestämde mig för att skapa webbkurser var jag till en början helt överväldig av all information på Google, You Tube, Facebook, hemsidor och i nyhetsbrev. Jag kom ganska långt på allt jag fick gratis men jag förstod att jag var tvungen att göra en satsning för att lära mig en strategi för hur jag skulle skapa kursen rent tekniskt, hur jag skulle finna mina ideala studenter och hur jag faktiskt skulle SÄLJA min kurs.

   Så här i efterhand så är själva skapandet av webbkurser inte så svårt. Men utan att bryta ned processen i små steg så hade jag inte nått i mål.

   Du kan sälja hundratals, om inte tusentals, webbkurser online samtidigt som du ger ett intryck av att vara en ärlig person med ett gott hjärta.

   Jag har gjort det i snart ett års tid och jag kommer aldrig vända tillbaka.

   Det finns många som har frågat mig om HUR jag gör för att lyckas sälja webbkurser vid sidan av mitt vanliga arbete. Personer som är där jag var för bara ett år sedan. De letar också efter en lösning på ekvationen mellan tid, livskvalitet, pengar och jobb.

   Därför har jag skapat Digital She Boss.

   I min webbkurs visar jag dig steg för steg hur du kan skapa en mycket lukrativ sidoinkomst, eller kanske till och med ersätta ditt heltidsarbete, genom att skapa och sälja webbkurser.

   KURSINNEHÅLL

   Modul 1 Hur du hittar din mest lukrativa webbkursidé. Jag går igenom hur du använder din personliga förmåga, kunskap eller erfarenhet och förvandlar det till en webbkurs.

   Modul 2 Dina inkomstmål och hur du prissätter din webbkurs

   Modul 3 Hur du skapar material för att bygga din maillista och få köpklara personer som bara väntar på att få lära sig mer av dig. Vi går igenom hur du automatiserar processen och får olika sidor, såsom sign-up-page och mailsystem att ”tala med varandra” så att du inte behöver göra arbetet mer än en gång. GDPR-genomgång för att uppfylla reglerna kring insamlandet av mailadresser.

   Modul 4 Val av plattform för din webbkurs. Skattemässig reflektion kring val av plattform (som ingen annan kurs tycks beröra)

   Modul 5 All teknik kring att skapa en webbkurs som folk älskar (grafiskt material, videor, övningsmaterial och vackra e-böcker). Detta även om du har noll erfarenhet av grafiskt arbete och inte vill lägga pengar på dyr mjukvara eller anlita frilansare.

   Modul 6 Pre-lansering, marketing för att skapa positiv förvänta inför din kurs och KA-CHING, den faktiska försäljningen av din webbkurs. Hur du planerar för en lansering och vilka tidsscheman du kan använda dig av för att lyckas.

   Facebook-grupp för kursdeltagare

   I ditt välkomstmaterial får du länken till en sluten Facebook-grupp skapad endast för deltagarna i Digitial She Boss. Där kan du få kontakt med andra kursdeltagare och även ställa frågor till mig vid aviserade frågestunder.

   Deltagandet i Facebook-gruppen är helt frivilligt.

   Materialet i Digital She Boss ger dig all nödvändig information för att lära dig att skapa, marknadsföra och sälja din webbkurs.Facebook-gruppen är endast menad som en bonus för den som önskar.

   BONUS: Facebook Hacks- Hur jag får 100-tals nya personer på min maillista GRATIS varje månad. Samt två vinnande Facebookstrategier för att bygga din maillista snabbare och billigare.

   BONUS: maillar för anteckningar, månadsplanering och att-göra-listor för att motivera dig att sätta fart mot ditt webbkursmål!

   BONUS: Magisk Ekonomisk Manifestation. Masterclassen som hjälper dig att programmera ditt undermedvetna för att nå dina inkomstmål.

   Alla kommade uppdateringar och tillförande av nytt kursmaterial är inkluderat.

   Vem är Digital She Boss för?

   Bloggare, coacher, personer som vill hjälpa andra, föreläsare, någon med ett spetstema eller specialintresse, någon med ett budskap till världen.

   Någon som brinner för att få arbeta online och skapa egna webbkurser. Vi har alla en expert inom oss!

   Personer med lite tid. Du ska, som jag, kunna skapa din första webbkurs vid sidan av ett vanligt arbete och familjeliv.

   Vem är Digital She Boss INTE för?

   Personer som tror att köpet av kursen innebär att du vaknar upp med en förmögenhet på bankontot efter några veckor. Det tar tid och krävs motivation för att skapa en framgångsrik webbkurs även om den här kursen ger dig alla stegen så lätt och snabbt som möjligt. Det finns endast ett kriterium att uppfylla för att bli framgångsrik: ATT AGERA. Det kan ingen annan än du själv göra. Jag visar dig stegen men resten är upp till dig.

   De som inte vill dela med dig av sin kunskap i syfte att tjäna pengar. En del bloggar eller ger frikostigt av sin tid till andra för att det i sig ger dem all glädje och tillfredsställelse de behöver. Om du saknar vision för framtiden och att driva upp en onlinebusiness så är den här kursen inte för dig.

   Alla som inte är beredda att göra jobbet och uppgifterna i kursen Framgång kommer inte utan riktad ansträngning och tydliga mål. Om du visserligen drömmer om att skapa en framgångsrik webbkurs men inte agerar för att göra verklighet av den drömmen så kan ingen kurs i världen hjälpa dig att lyckas.

   Så här säger tidigare kursdeltagare

   Malin Gustavsson- Skapar webbkurs om att ladda om i livet för att nå sina mål

   Jag hade länge gått med funderingar på att skapa en onlinekurs. Det hade däremot stannat vid just funderingar tills Helena (som jag följt och gillat länge) släppte "Digital She Boss", då bestämde jag mig och köpte kursen direkt!

   Jag fick direkt 8 olika idéer när vi startade men beslöt mig för att börja med en och den som hjälpt mig själv - hur man håller fokus ända in i mål. Jag har själv gjort en personlig resa, fått stå inför flera utmaningar och varje gång har mitt fokus (pannben) varit totalt avgörande att jag klarat dem. För mig fanns ingen tvekan att det var just detta jag vill hjälpa fler med, hålla fokus hela vägen och på så

   sätt nå sina mål.

   Det jag gillar med "Digital She Boss" är att det är pedagogiskt upplagt, tydligt och då jag känner mig oteknisk så kändes det så otroligt skönt att liksom "bara" följa steg för steg och göra. Men bästa har givetvis varit Helena vid min sida. Som svarat på frågor, jag har bollat flera olika funderingar och tillsammans med kursen är är jag nu äntligen klar men också... väldigt nöjd!


   Elisabeth Enlund- skapar webbkurs om att sticka egna modeplagg

   Anledningen till att jag anmälde mig till kursen Digital She Boss är egentligen flera.

   Jag gick i pension vid 61 år eftersom jag tröttnade på ständiga omorganisationer och ändrade arbetssätt. Jag tänkte att jag istället kanske kunde tjäna en liten slant på någon hobby men att det då skulle vara något kreativt och något där jag själv bestämmer vad och hur. Dessutom kunde det vara kul att ha något att pyssla med och om det dessutom gav pengar så var det inte fel.

   Samtidigt följde jag Helena på hennes blogg om hennes ambition att jobba online och att få passiva inkomster.

   När hon sedan skulle lansera sin webbkurs om hur man skapar och säljer en webbkurs, såtänkte jag nej, någon webbkurs vill jag inte gå. För mig var webbkurs något där man stodframför en kamera och höll föredrag. Men tack vare Helenas gratisguide, tack Helena, så fattade jag att webbkurs kan vara att ha ett powerpointmaterial som man pratar till, alltså att höras men inte synas. Webbkurs kan även vara en ebok.

   Och när den polletten ramlade ner så sa min magkänsla att du ska gå den här kursen och du ska göra en webbkurs i hur man stickar och skapar sina egna modeplagg. Jag har alltid gillat att sticka men har tyckt att de stickmönster som finns att köpa eller hämta på nätet ofta är lite tråkiga. Så jag hade ett mönster som var bra och det använde jag som grundmönster och sedan gjorde jag olika randningar eller andra mönster. Jag gillar även mode och kan bli väldigt inspirerad av något från någon modevisning eller liknande. Detta skulle jag lära ut.

   Helenas webbkurs är genomarbetad och fullmatad med fakta. Hon har gjort ett fantastiskt

   jobb med allt kursmaterial. När jag tittade igenom materialet första gången så tänkte jag att hjälp, så mycket teknik, hur ska jag klara av detta? Det var många för mig nya programvaror och mycket på engelska men följer man Helenas olika avsnitt så guidar hon sina elever väldigt fint igenom detta. Dessutom finns hon tillgänglig via mail om man kör fast eller om något strular.

   Hon startade även en FB-grupp för sina elever och det är kul. Vi kan därmed lära oss av varandra och ibland kan man få idéer utifrån andras frågor.

   Jag har nu skapat en:

   -gratisguide

   -webbkurs (ebok)

   -landningssida

   -annons på FB

   -försäljningssida

   Nu är det bara att vänta på alla klicken och att pengarna ska komma.


   John Nyström- skapar webbkurs inom hälsa och träning

   "En helt perfekt inkörsport till ett ny livsstil och nytt sätt att tjäna pengar på, eller en härlig passiv inkomst på sidan av sitt nuvarande arbete.

   Jag arbetade igenom kursen i min egen takt, dedikerat och målmedvetet. Nu står jag här på andra sidan med min egen webbkurs lanserad & har redan börjat arbeta på en ny.

   Vill du som jag, ta dig loss från hamsterhjulet, bli mer fri & tjäna extra pengar - så är detta kursen för dig."

   Bibbi Biljana Spiroska- skapar kurs om hur hälsosam kost och träning kan hjälpa barn med Autism och ADHD att nå en bättre hälsa och bättre balans i vardagen.

   "Helena är en fantastisk person, astrolog och coach som jag har följt i flera år. Hon är en riktig inspirationskälla och positiv i sina inlägg vilket jag uppskattar.

   DSB kursen har jag varit sugen på att köpa i ett års tid, i höstas hamnade jag i en svacka i min karriär och såg det som rätt tillfälle att investera i den. Kursen i sig är väldig tydlig och pedagogisk och de gånger jag har haft frågor har Helena varit tillgänglig till 100%, stöttat och varit närvarande. En fantastisk lärare, coach och inspiratör. Rekommenderar denna kurs varmt till alla som har funderat på den! Själv börjar jag min lansering i slutet av februari."


   Vem ska lära mig allt det här?

   Helena Biehl, jurist, Influencer och onlinemarketing strategist och webbkursskapare

   Hallå där framtida webbkurskreatör! Det är jag som är Helena. Jag skriver bloggen Helenas Horoskop på amelia.se och undervisar kvinnor som du hur de kan bli mer framgångsrika och lyckliga genom att skapa inkomster på något som de älskar.

   Du finner mig även på min hemsida:

   www.helenabiehl.com/swedish

   Jag älskar det jag gör och jag vill dela mina erfarenheter och kunskaper från den digitala världen med alla som är intresserade av att skapa webbkurser.

   Varmt välkommen till Digital She Boss!

   KÖPVILLKOR: Genom att köpa denna produkt, som blir direkt tillgänglig då den är en helt digital produkt, så intygar du att du är införstådd med och accepterar att inga återköp av kursen är möjliga.

   Sorry, this item is not available in your location.
   Sold out, please go back and pick another option.
   This product is not currently for sale.

   0 ratings

   Watch immediately
   (?)

   Purchasing Digital She Boss- Hur du skapar, marknadsför och SÄLJER din webbkurs...

   Card

   ···· ···· ···· 4242
   Test card

   05/18

   Card

   Use a different card?

   Card

   pp paypal

   or pay with

   We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

   or pay with

   Please confirm your location:
   Your card will be charged US$497.

   Your rental will be available for 30 days. Once started, you’ll have 72 hours to watch it as much as you’d like!

   Thank you!

    Gumroad Library

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Hej!

    Varmt välkommen till Digital She Boss och starten för skapandet av din webbkurs!

    Vad glad jag är att du har valt att satsa på att lära dig hur du kan skapa, marknadsföra och sälja webbkurser.

    Jag har massor av intressant att dela med dig!

    Först viktig information:

    Digital She Boss blir tillgänglig direkt efter köp.

    Välkommen till Facebook-gruppen:

    https://www.facebook.com/groups/934431083622071/

    Länken till Facebook-gruppen finner du även i kursmaterialet.

    Du når materialet genom att klicka på "watch" eller "download" i kvittot.

    Vid frågor så är du varmt välkommen att maila mig på lovableblog@gmail.com

    Vi ses i kursen!

    Tack igen för ditt förtroende och varmt välkommen till Digital She Boss.

    All lycka och framgång till dig,

    Helena Biehl

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.