• Purchase flow
  1. 1. Product preview
   On September 28th, 12PM CEST
  2. 2. Payment form
  3. 3. Receipt

  Subscribe to this product.

  Is this your street address?

  Card

  ···· ···· ···· 4242
  Test card

  05/18

  Card

  Use a different card?

  Card

  pp paypal

  or pay with

  We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

  or pay with

  Please confirm your location:
  Your card will be charged .

  Thank you!

   Gumroad Library

   Download from the App Store or text yourself a link to the app

   Download from the App Store or text yourself a link to the app

   Send SMS
   Nevermind

   $500

   Digital She Boss- Hur du skapar, marknadsför och SÄLJER din webbkurs

   DIGITAL SHE BOSS- Hur du skapar, marknadsför och SÄLJER din webbkurs.

   Strategin för hur du skapar en lukrativ inkomst på webbkurser (även om du inte gillar "teknik" eller avskyr tanken på att sälja)


   KURSSTART 28 SEPTEMBER 2019- (anmälan endast möjlig mellan den 31 augusti-3 september samt den 24-26 september)


   Känner du igen dig i följande?

   Informationoverload!

   Tanken på att skapa en webbkurs och sprida din egen kunskap och budskap gör dig alldeles lycklig men… Alla dessa webinarier, lanseringsmodeller och plattformar för att skapa grafiskt material gör att du känner dig helt överväldigad. Det kan verkligen vara en utmaning att navigera mellan nyhetsbrev och försöka förstå vilken väg som är bäst för dig.

   Du arbetar och arbetar men ser ändå inget resultat på bankkontot.

   Du säljer din tid per timme. Det är en konstant kamp för att dra in nya kunder och hinna ta hand om de du har. Eller för att möta chefens krav. Som ett oändligt ekorrhjul där varje år ser likadant ut. Till råga på allt kanske du inte ens känner att det du gör är där din riktiga passion finns. Samtidigt ser du andra lyckas online och du undrar vad de har för hemlighet som inte du har.

   Tvivlen kryper fram med jämna mellanrum

   Du VET att du har bra idéer. Du VET att du har något att bidra med. Du inspirerar andra med dina kunskaper. Du hjälper folk men tycks ha hamnat i fällan att ”vara snäll men inte få betalt för det”. Ibland känns det otacksamt och du känner att om du inte lyckas förändra något NU så kommer du aldrig att göra det.

   Du längtar efter en livsstil som tycks bre ut sig mer och mer- du är redo för att arbeta på dina villkor med något som du älskar och helt platsobundet.

   Tänk om du också kunde få vakna upp och slå på din telefon för att se att du har tjänat pengar när du sover? Eller kanske åka iväg på semester och, istället för att komma hem med ett länsat bankkonto, inse att du har mer pengar än innan du reste iväg? Du vill verkligen leva the laptop lifestyle men du behöver en strategi för att lyckas med att skapa, marknadsföra och SÄLJA din webbkurs.

   Om du känner igen dig i något av det ovanstående kan jag bara berätta att jag förstår dig.

   Det där var mina tankar och känslor för bara ett år sedan. För sex år sedan började min resa som nätentreprenör och Influencer för en av Sveriges största tidningar, amelia. Den glädje och den frihet som jag fick tillgång till genom att arbeta online, betydde ALLT för mig.

   Men jag ville ännu mer.

   Jag sålde fortfarande min tid för pengar och jag visste att jag kunde åstadkomma mer genom att arbeta smartare. Jag kände mig begränsad i att göra personliga konsultationer och behövde hitta ett sätt att nå fler personer på samma gång genom att skapa flera passiva inkomstströmmar.

   Det var inte förrän jag började skapa och sälja mina egna webbkurser som ALLTING förändrades. Tack vare webbkurser så har jag kunnat nå många fler klienter än jag någonsin hade orkat med om jag hade fortsatt sälja privata konsultationer per timme.

   Webbkurser är ett helt unikt koncept för att tjäna de som du vill hjälpa, samtidigt som du kan öka dina inkomster på ett sätt som inte är lika möjligt i ett vanligt arbete eller anställning.

   Genom att skapa en webbkurs och programmera den för att sköta sig själv (sälja och skickas iväg) så kan du tjäna pengar oavsett om du ligger på en strand eller åker skidor med dina vänner och familj.

   Inom loppet av 9 månader från att jag hade skapat mina första väldigt enkla kurser och Masterclasser, vissa av dem bestod bara av ett 30-tal sidor i ett PDF-dokument, så hade jag redan tjänat närmare 160 000 kr. Detta vid sidan av mitt vanliga arbete!

   Där och då insåg jag att mitt arbetsliv aldrig mer skulle bli som det en gång var som anställd.

   Jag har legat i en pool och badat och kommit upp och sett att jag sålt kurser! Jag har varit på semester och kommit hem med till en påfylld reskassa. Jag har nått nya människor samtidigt som jag har haft influensa eller flyttat möbler. Eller påbörjat arbetet med en ny kurs.

   Anledningen till dessa möjligheter är för att webbkurser ger passiva inkomster. De ger en obegränsad möjlighet att tjäna gott om pengar när du delar dina kunskaper med världen.

   Och detta utan att förvandlas till en slemmig försäljartyp som ska ”övertala folk” att köpa. Med en smart strategi kommer de personer som du erbjuder att köpa din webbkurs istället att BE om, och exalterat VÄNTA, på att få köpa din kurs av dig!

   När jag bestämde mig för att skapa webbkurser var jag till en början helt överväldig av all information på Google, You Tube, Facebook, hemsidor och i nyhetsbrev. Jag kom ganska långt på allt jag fick gratis men jag förstod att jag var tvungen att göra en satsning för att lära mig en strategi för hur jag skulle skapa kursen rent tekniskt, hur jag skulle finna mina ideala studenter och hur jag faktiskt skulle SÄLJA min kurs.

   Så här i efterhand så är själva skapandet av webbkurser inte så svårt. Men utan att bryta ned processen i små steg så hade jag inte nått i mål.

   Du kan sälja hundratals, om inte tusentals, webbkurser online samtidigt som du ger ett intryck av att vara en ärlig person med ett gott hjärta.

   Jag har gjort det i snart ett års tid och jag kommer aldrig vända tillbaka.

   Det finns många som har frågat mig om HUR jag gör för att lyckas sälja webbkurser vid sidan av mitt vanliga arbete. Personer som är där jag var för bara ett år sedan. De letar också efter en lösning på ekvationen mellan tid, livskvalitet, pengar och jobb.

   Därför har jag skapat Digital She Boss.

   I min webbkurs visar jag dig steg för steg hur du kan skapa en mycket lukrativ sidoinkomst, eller kanske till och med ersätta ditt heltidsarbete, genom att skapa och sälja webbkurser.

   KURSINNEHÅLL

   Modul 1 Hur du hittar din mest lukrativa webbkursidé. Jag går igenom hur du använder din personliga förmåga, kunskap eller erfarenhet och förvandlar det till en webbkurs.

   Modul 2 Dina inkomstmål och hur du prissätter din webbkurs

   Modul 3 Hur du skapar material för att bygga din maillista och få köpklara personer som bara väntar på att få lära sig mer av dig. Vi går igenom hur du automatiserar processen och får olika sidor, såsom sign-up-page och mailsystem att ”tala med varandra” så att du inte behöver göra arbetet mer än en gång.

   Modul 4 Val av plattform för din webbkurs. Skattemässig reflektion kring val av plattform (som ingen annan kurs tycks beröra)

   Modul 5 All teknik kring att skapa en webbkurs som folk älskar (grafiskt material, videor, övningsmaterial och vackra e-böcker). Detta även om du har noll erfarenhet av grafiskt arbete och inte vill lägga pengar på dyr mjukvara eller anlita frilansare.

   Modul 6 Pre-lansering, marketing för att skapa positiv förvänta inför din kurs och KA-CHING, den faktiska försäljningen av din webbkurs. Hur du planerar för en lansering och vilka tidsscheman du kan använda dig av för att lyckas.

   Vem är Digital She Boss för?

   Bloggare, coacher, personer som vill hjälpa andra, föreläsare, någon med ett spetstema eller specialintresse, någon med ett budskap till världen.

   Någon som brinner för att få arbeta online och skapa egna webbkurser. Vi har alla en expert inom oss!

   Personer med lite tid. Du ska, som jag, kunna skapa din första webbkurs vid sidan av ett vanligt arbete och familjeliv.

   Vem är Digital She Boss INTE för?

   Personer som tror att köpet av kursen innebär att du vaknar upp med en förmögenhet på bankontot efter några veckor. Det tar tid och krävs motivation för att skapa en framgångsrik webbkurs även om den här kursen ger dig alla stegen så lätt och snabbt som möjligt. Det finns endast ett kriterium att uppfylla för att bli framgångsrik: ATT AGERA. Det kan ingen annan än du själv göra. Jag visar dig stegen men resten är upp till dig.

   De som inte vill dela med dig av sin kunskap i syfte att tjäna pengar. En del bloggar eller ger frikostigt av sin tid till andra för att det i sig ger dem all glädje och tillfredsställelse de behöver. Om du saknar vision för framtiden och att driva upp en onlinebusiness så är den här kursen inte för dig.

   Alla som inte är beredda att göra jobbet och uppgifterna i kursen Framgång kommer inte utan riktad ansträngning och tydliga mål. Om du visserligen drömmer om att skapa en framgångsrik webbkurs men inte agerar för att göra verklighet av den drömmen så kan ingen kurs i världen hjälpa dig att lyckas.

   KURSSTART 28 SEPTEMBER 2019- (anmälan endast möjlig mellan den 31 augusti-3 september samt den 24-26 september)

   Vem ska lära mig allt det här?

   Helena Biehl, jurist, Influencer och onlinemarketing strategist och webbkursskapare

   Hallå där framtida webbkurskreatör! Det är jag som är Helena. Jag skriver bloggen Helenas Horoskop på amelia.se och undervisar kvinnor som du hur de kan bli mer framgångsrika och lyckliga genom att skapa inkomster på något som de älskar.

   Du finner mig även på min hemsida:

   www.helenabiehl.com/swedish

   Jag älskar det jag gör och jag vill dela mina erfarenheter och kunskaper från den digitala världen med alla som är intresserade av att skapa webbkurser.

   Varmt välkommen till Digital She Boss!

   Sorry, this item is not available in your location.
   Sold out, please go back and pick another option.

   You've purchased this product

   Give it a rating

   See it in your library

   0 ratings

   On September 28th, 12PM CEST
   Watch immediately
   (?)

   Purchasing Digital She Boss- Hur du skapar, marknadsför och SÄLJER din webbkurs...

   Card

   ···· ···· ···· 4242
   Test card

   05/18

   Card

   Use a different card?

   Card

   pp paypal

   or pay with

   We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

   or pay with

   Please confirm your location:
   Your card will be charged US$500.

   Your rental will be available for 30 days. Once started, you’ll have 72 hours to watch it as much as you’d like!

   Thank you!

    Gumroad Library

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Send SMS
    Nevermind

    Hej!

    Varmt välkommen till Digital She Boss och starten för skapandet av din webbkurs!

    Vad glad jag är att du har valt att satsa på att lära dig hur du kan skapa, marknadsföra och sälja webbkurser.

    Jag har massor av intressant att dela med dig!

    Först viktig information:

    Digital She Boss startar den 28 september. Samma dag debiteras ditt kontokort.

    Länken till kursmaterialet mailas till dig. Du når materialet genom att klicka på "VIEW PRODUCT".

    Vid frågor så kan du maila mig på lovableblog@gmail.com

    Vi ses i kursen den 28 september!

    Tack igen för ditt förtroende och varmt välkommen till Digital She Boss.

    All lycka och framgång till dig,

    Helena Biehl

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.