Edit product

€7+

Demonul roșu

Aceasta carte a aparut si in varianta tiparita.Acceseaza linkul de mai joc pentru comanda:


https://librero.ro/carte/demonul-rosu-cristian-terran/


Îmi place să compar viața noastră cu o călătorie. Nu sunt singurul care face asta. Să presupunem pentru o clipă că această călătorie are loc pe mare, sau pe ocean, cu toate părțile bune și rele – navigarea lină, briza mării, mângâierea soarelui, frumusețea valurilor, vântul răcoritor sau chiar furtunile.

Când ești pe mare, este greu să deslușești formele uscatului prin ceață. În situația în care ne aflăm, noi ca omenire în anul 2020, este și mai greu să deslușim adevărul de minciună.

Și, dacă asemuim această minciună cu o ceață atunci putem foarte bine spune că este greu să vedem dincolo de ea, mai ales când această ceață este extraordinar de bine realizată, când această ceață este indusă și coordonată de către forțe extraordinar de mari.

Greu, dar nu imposibil.

Chiar dacă nu putem vedea formele clare de dincolo de paravanul acesta tras pe ochi și pe suflet, putem totuși răzbate sau măcar să pipăim o fărâmă de adevăr. Puse laolaltă, aceste firimituri pot forma un întreg. Puse împreună, putem să ne facem o imagine de ansamblu.

Vreau să luați în considerare faptul că opinia mea, ca și a voastră de altfel, este subiectivă și poate fi greșită. Nimic din această carte nu poate fi luat sub formă de adevăr, ci doar de ipoteză. Punând cap la cap toate ipotezele și variantele, putem să ajungem, cu perseverență și calm la aflarea adevărului.   

Așadar, ținând cont de situația actuală, ne putem pune câteva întrebări de bun simț? Probabil că da.

Există oare un sistem malefic ce stă în spatele a tot ceea ce cunoaștem, a ceea ce se întâmplă de câteva mii de ani pe această planetă?

Există un plan bine structurat în ceea ce se întâmplă acum în anul 2020 pe Terra?

Suntem cobaii unei mici grupări de persoane ce s-au hotărât să acapareze tot?

Trăim într-o simulare creată anume pentru a face experimente cu și pe noi, oamenii?

Suntem controlați de către entități din planuri paralele, densități diferite, pentru scopurile lor obscure?

Este acest sistem pus la cale de la începutul creației sau a fost virusat pe parcurs?

Suntem în stare să descifrăm aceste probleme și să descoperim o cale de evadare?  

Nu stiu dacă am reușit să răspund la aceste întrebări în această carte, dar cu siguranță am încercat.

Lectură plăcută!

- o prima recenzie

"O carte pe care am citit-o pe nerasuflate, Demonul Rosu sau Demonul Sacrificiului cum imi place sa il numesc. De ce sacrificiu? Pentru ca e nevoie de o doza de sacrificiu a unei parti din noi ca sa putem punem la indoiala filtrele, tiparele, credintele noastre perceptuale asupra modului de functionare a acestei lumi in care traim dincolo de simt, auz sau vederea fizica prin observarea, analiza si constientizarea prezentului .

Cristian Terran a prezentat momentul prezent a lumii in care ne aflam din mai multe perspective prin intrebari, analiza situatiei de fapt, conexiuni din planul fizic cu sfera ezotericului si simbolisticii. Pe langa asta face apel si la a vedea momentul prezent ca o imagine de ansamblu, un puzzle si reuseste sa trezeasca in constiinta cititorului faptul ca in momentul ce ai o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla te poti focusa pe solutii. Treci din postura partasului, la a avea atitudine, curaj si cel mai important cad “ochelarii de cal”, devii constient asupra situatiei de fapt si de manipularea mintii umane si inducerea in eroare a maselor de oameni, chiar si a mea, a ta, prin sisteme si structuri.

Cand sunt scoase la suprafata atrocitati, crime sau sacrificii, iar daca nu iti vine sa o iei la “fuga” sau sa te smintesti, la urma urmei, te intrebi care este scopul. Lupta permanenta dintre bine si rau?! Noi contra ei? Adevar sau minciuna? Pozitiv sau negativ? Moral sau immoral? Putere, influenta,bani, ambitii, paradoxuri, antiteze?! Poate raspunsul este mult mai complex sau poate unul simplu. Pentru asta sa cautam raspunsuri, sa discernem ceea ce ni se prezinta, sa fim constienti ca fiecare dintre noi avem un liber arbitru, un potential uman, o lume interioara ce o ignoram.

Si DA, este o carte de luat in considerare.

“Când vom reuși să ne unim forțele și să avem un scop precis, o să răzbatem peste negura care ne-a fost impusă cu forța. Adevărul nu vă este dezvăluit de către nimeni! Adevărul este fragmentat și distribuit în forme modificate! Nimeni nu vă va spune verde-n față ceea ce trebuie să știți, pentru că cele mai multe aspecte trebuie descoperite și trăite de fiecare dintre voi. “ - Cristian Terran, Demonul Rosu.

Cristina F

You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.

Name a fair price:

0 ratings

  • Size3.95 MB
  • Length235 pages

Checkout

Demonul roșu

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$7.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

    Gumroad Library

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad