Is this your street address?

  Card

  ···· ···· ···· 4242
  Test card

  05/18

  Card

  Use a different card?

  Card

  pp paypal

  or pay with

  We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

  or pay with

  Please confirm your location:
  Your card will be charged .

  Thank you!

   Gumroad Library

   Download from the App Store or text yourself a link to the app

   Download from the App Store or text yourself a link to the app

   Send SMS
   Nevermind

   €0+

    Cartea electronica GRATUITA “Ghid de Medicina naturista“

    Cartea electronica GRATUITA “Ghid de Medicina naturista“

    O adevarata Biblioteca Online de Medicina Naturista unde poti gasi foarte usor (prin numai cateva clickuri) si intr-un timp extrem de scurt, raspunsul naturist cel mai eficient la orice problema de sanatate cu care te confrunti.
    Cartea se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, si se poate comanda si descarca in numai 2 pasi - contine 137 pagini, in format PDF plus BONUS inca 5 ebooks cu peste 500 de pagini.

    NU platesti nimic sau, daca doresti, platesti cat vrei!
    Daca ti-a placut cartea, poti alege sa platesti 1 sau 2 EURO sau cat doresti!
    Indiferent ce alegi, poti pastra aceasta carte electronica (in versiune PDF) PLUS Bonusurile sau o poti face Cadou celor dragi! 

    Toate informatiile, sfaturile din aceasta carte sunt dezvaluite intr-o limba cursiva, simpla, neacademica.
    Afectiunile sunt ordonate in ordine alfabetica iar remediile, tratamentele si retetele sunt extrem de simplu de gasit si usor de aplicat, în casă, fără a fi nevoie de o pregătire specială.

    Sunt sigur ca iti amintesti de 'leacurile babesti' pe care ni le spuneau bunicii sau parintii, si care aveau puterea magica de a rezolva o banala (dar foarte suparatoare) durere de gat, de exemplu?

    Ei bine, exista leacuri asemanatoare pentru o multitudine de suferinte care iti afecteaza viata de zi cu zi.

    De ce sa le tratezi cu medicamente sintetice - sau, mai rau - sa inveti sa traiesti cu ele, cand natura iti pune la dispozitie ingrediente deosebit de puternice si eficiente, pentru a combate fiecare dintre aceste afectiuni?

    Si pentru ca nu vreau sa incerci leacuri ineficiente, iti voi pune la dispozitie o intreaga arhiva de remedii naturiste, dovedite prin sute, mii de ani de practica!

    Mai mult chiar, aceste leacuri sunt acum recunoscute si de catre medicina moderna, incat intrebuintarea lor este acum nu doar un 'leac babesc' ci chiar o modalitate moderna, alternativa, de a trata fiecare din afectiunile care te supara!

    Cartea electronica Gratuita “Ghid de Medicina naturista - Mii de Tratamente, Retete si Remedii Naturale, Eficiente si fara Efecte Secundare, pentru 300 de Afectiuni “ -versiune Demo 

    iti ofera acces usor la o adevarat biblioteca de carti electronice de specialitate, cuprinzand informatii complete, detaliate si pe intelesul tuturor despre retetele, remediile si terapiile naturiste.

    "CD-ul "Medicina naturista" este o splendida colectie de carti in format electronic pe teme de medicina naturista. Este asemenea unei enciclopedii care nu ar trebui sa lipseasca din casa, asa cum multora nu le lipseste celebra carte "Medicina in familie".

    Iar aceasta colectie de carti in format electronic este o legatura extraordinara, chiar daca in format electronic, cu medicina naturista, cu binefacerile Naturii.
    Sa nu uitam ca facem parte din Natura, suntem obligati sa o respectam, pentru ca tot ea ne poate face sanatosi si fericiti, iar aceste carti ne invata si cum sa facem acest lucru"
    prof. Firicel Ciarnau, Bucuresti
    Aici, vei gasi si alte recomandari primite de la cei care au primit acest CD.

    http://www.terapii-naturiste.com/recomandari.htmDar asta nu este tot !

    Vreau sa-ti mai fac un CADOU.

    In afara de aceasta carte Gratuita, vei mai primi ca BONUS inca 5 carti electronice avand in total peste 500  pagini .

    • Iata titlurile lor:
    • Leacuri_naturale
    • Leacuri-magice-din-Carpati
    • Regimuri_alimentare
    • Tratamente_naturiste
    • Noni-fructul-zeilor

    Comanda chiar acum aceasta carte electronica Gratuita "Ghid de Medicina naturista " in format .PDF si cele 5 carti BONUS, cu un simplu click pe butonul “I want this”. Apoi, te rog sa introduci adresa ta de email, dupa care da click pe butonul Download.

    Vei putea descarca fisierele si vei avea acces la toate retetele si tratamentele naturiste mentionate. Ulterior, vei primi prin email si un link pentru download.

    Asa cum spuneam, aceasta carte este Gratuita.

    Dar, daca ti-a placut si vrei sa ai acces la mult mai multe retete poti comanda cartea si CD-ul sau, poti descarca si alte Carti Gratuite dand click pe linkul de mai jos

    http://gumroad.com/danpaunescu

    PS: Cartea "Medicina Naturista" PLUS Bonusurile, reprezinta cea mai buna resursa de retete si tratamente naturiste pe care o vei gasi atat pe internet cat si in librarii, cu mult mai completa decat alte carti din domeniu.

    Astfel, cu informatiile din aceasta carte vei putea oricand sa alini, pe cale naturista, durerile si afectiunile de care sufera membrii familiei tale!

    PPS: Comanda ACUM aceasta cartea electronica si vei primi acces instantaneu la cateva sute de Retete, Remedii si Tratamente Naturiste.

    Nici macar nu va fi nevoie sa astepti zile intregi pentru a intra in posesia cartii electronice – o vei primi instantaneu si apoi vei avea acces nelimitat la toate remediile prezentate in ea!

    Livrare imediata, prin Download.
    Siguranta si Satisfactie garantate 100 %!

    Dacă vei considera că aceasta carte poate fi de folos prietenilor tăi, atunci te rog să o recomanzi şi lor prin email, Facebook sau Twitter, cu un simplu click pe butoanele din aceasta pagina.

    Sorry, this item is not available in your location.
    Sold out, please go back and pick another option.

    You have purchased this product previously. You can buy it again by clicking the button above.

    • Apasa butonul "I want this". Introdu adresa de email unde vrei sa primesti cartea si apasa butonul "Give". La final,vei putea downloada cartea plus Bonusurile Gratuite. Lectura placuta!

    Card

    ···· ···· ···· 4242
    Test card

    05/18

    Card

    Use a different card?

    Card

    pp paypal

    or pay with

    We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

    or pay with

    Please confirm your location:
    Your card will be charged US$0.

    Your rental will be available for 30 days. Once started, you’ll have 72 hours to watch it as much as you’d like!

    Thank you!

     Gumroad Library

     Download from the App Store or text yourself a link to the app

     Download from the App Store or text yourself a link to the app

     Send SMS
     Nevermind