Edit product

€9.75+

Online Bijbel Pluspakket (versie 5.51)

(met 10+ extra titels)

Bespaar jezelf tijd en maak gebruik van de eenvoudige installatie-procedure

Het Online Bijbel Basispakket is weliswaar gratis beschikbaar via olb-downloads.org, de installatie van van het Basispakket met extra titels vraagt de nodige tijd en is voor sommige mensen te complex.

Dit Online Bijbel Pluspakket is gemaakt om het Basispakket en de extra titels vanuit één eenvoudige installatie te kunnen installeren. Bovendien worden bonus-titels meegeleverd die niet verkrijgbaar zijn op olb-downloads.org of www.onlinebible.org  Daarnaast wordt versie 5.51 van de software geleverd i.p.v. de oudere versie van de software in het standaard gratis Basispakket.

Bepaal zelf het bedrag dat je voor dit Pluspakket wil betalen. (Onze kostprijs om dit pakket te kunnen bieden is 14,75 euro per download)


Met Statenvertaling en Kanttekeningen als bonus titels

De als bonus meegeleverde Statenvertaling met Kanttekeningen is in de meest recente bijgewerkte editie van 2016. Dit krijgt u niet met het standaard Basispakket van olb-downloads.org. Ook is het aldaar niet te vinden als een additionele titel.

Het Online Bijbel Pluspakket is dus ook bestemd voor iedereen die met de Statenvertaling met Kanttekeningen wil werken op een desktop computer. Zelfs als het alleen gaat om een update van de Online Bijbel software en een verbetering van eerder verkregen editie van de Statenvertaling en de Kanttekeningen is dit Pluspakket een goede aanvulling. 


Waarom zou ik voor het Pluspakket betalen?

Dat is een goede vraag. Als het Basispakket en de extra titels (muv de Statenvertaling en de Kanttekeningen) allemaal gratis gedownload kunnen worden van olb-downloads.org, waarom zou je dan voor het Pluspakket betalen?

De eerste belangrijke reden is dat de installatie van dit Pluspakket veel sneller en gemakkelijker gaat. Dit is een Alles-In-1 pakket. Eén download en één installatie - klaar. Ook geen licentiecode invoeren.

De tweede belangrijke reden is dat dit Pluspakket ook de Statenvertaling met Kanttekeningen bevat in de geheel bijgewerkte uitvoering uit 2016.

Een andere reden is dat je door te betalen voor het Pluspakket meehelpt. Ook al zijn de downloads op olb-downloads.org gratis, er zitten wel echte mensen achter die er tijd in stoppen en er ieder jaar veel geld aan uitgeven om het mogelijk te maken. Door voor het Pluspakket te betalen help je mee aan het bekostigen.

Wij distribueren het Online Bijbel Pluspakket niet om er geld mee te verdienen, maar we ontvangen er wel graag geld voor zodat we meerwaarde en gemak kunnen bieden.

Het gaat dus ook een beetje over het ondersteunen van ons werk, maar wat ons betreft nog meer over het bieden van meerwaarde aan jou als gebruiker, zoals bijvoorbeeld de extra titels en de eenvoudigere installatie-procedure.


Wat is de waarde van dit Online Bijbel Pluspakket?

Ter indicatie: De laatste bijwerking van de Statenvertaling met Kanttekeningen heeft ruim 2000 euro gekost. Het beschikbaar maken van olb-downloads.org heeft 2500 euro gekost. Een latere noodzakelijke technische aanpassing 750 euro. Het beschikbaar houden van het gratis Basispakket kost ieder jaar 1500,- euro. De rekening die we te betalen kregen voor het omzetten van de Basisbijbel bestanden bedroeg 2100 euro. En zo kost iedere titel en alle dienstverlening geld.

Als we alle kosten bij elkaar optellen en dat delen door het aantal downloads van het Basispakket zouden we minimaal 14,75 euro per download moeten ontvangen. Dat is om de kosten te dekken. Dan kunnen we nog geen meerwaarde toevoegen.  


Wat zit in het Online Bijbel Pluspakket?

 • Online Bijbel Software (Windows) versie 5.51
 • BasisBijbel
 • BasisBijbel Inleidingen
 • BasisBijbel Woordenlijst
 • Statenvertaling met voetnootverwijzingen naar Kanttekeningen 
 • Kanttekeningen op Statenvertaling
 • Nieuwe Luther Bijbel editie 1994
 • Authorised (King James) Version met Strong-coderingen
 • Lexicons van James Strong (Engels)
 • Nieuwe Testament (Vlaams) van Nicolaas de Jonge
 • Nieuwe Testament (Negerhollandsch = zeeuws dialect)
 • Commentaar op Genesis 1-11 door John Bunyan
 • Enkele bekende Psalmen verklaard door Calvijn
 • Eenvoudig Commentaar op de Evangelien en Handelingen
 • Studies in het Evangelie naar Johannes
 • Diverse commentaren M.G. de Koning
 • Onderwerpen Concordantie
 • Pericopen Concordantie
 • 660.000 verwijsteksten


Als vergoeding vragen wij te betalen wat jij de waarde vindt van dit Pluspakket en het bestaan van olb-downloads.org met gratis downloads. Ook maken wij er uit op hoe graag gebruikers in de toekomst meerwaarde en continuïteit van de Online Bijbel willen ontvangen. 

Bij het bepalen van het bedrag dat jij voor dit Pluspakket gaat geven zou het fijn zijn als je er rekening mee houdt dat onze kostprijs voor het verstrekken van dit Pluspakket 14,75 euro per download bedraagt. Er zijn mensen die dit niet kunnen betalen en daarom bieden we de mogelijkheid om een lager bedrag te geven. Als ieder naar draagkracht geeft kunnen we met elkaar goede bijbelsoftware laten bestaan. You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.

Name a fair price:

0 ratings

 • Online Bijbel Pluspakket met de Statenvertaling en Kanttekeningen als bonus

Checkout

Online Bijbel Pluspakket (versie 5.51)

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$11.54.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

  Gumroad Library

  Download from the App Store or text yourself a link to the app

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad