Edit product

$29

Ndërtimi i një REST API me Node.js, Express dhe MongoDB

Pa humbur kohë ju prezantoj me kursin tim të parë në Sputnik.al ku do shohim se si të ndërtojmë një REST API duke përdorur Node.js si server bashkë me Express për trajtimin e kërkesave dhe MongoDB si databazë. Me pak fjalë, JavaScript kudo!

Kursi vjen me 15 video që kalojnë shifrën e 50 minutave dhe çdo hap që unë ndjek në video do e gjeni të pasqyruar në një libër dixhital (.pdf), i cili vjen falas me kursin. Gjithashtu, për çdo pyetje që mund të keni ju ofroj falas një sesion Zoom me mua!

Ju falenderoj shumë për mbështetjen dhe, bashkë, dëgjohemi te kursi i radhës!

You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.
 • 15 Leksione50 minuta
 • Libër DixhitalFormat PDF
 • Sesion Zoom40 minuta
Available to stream instantly
Watch link provided after purchase

Checkout

Ndërtimi i një REST API me Node.js, Express dhe MongoDB

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$29.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

  Gumroad Library

  Download from the App Store or text yourself a link to the app

  Ju falenderoj shumë për blerjen dhe mbështetjen që i jepni krijuesëve shqipfolës! Shpresoj që ky kurs t'ju ndihmojë sa më shumë dhe ju uroj suksese!

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad