Edit product

$20

Template Buat Bio Band Terbaik

Organiser minta bio band awak

Lepas tu awak tengok macam boring gila bio band awak

Camana nak convince diaorang ambil band awak buat show?

Macam tak ada pengalaman, padahal ok jugak bukanlah ZERO

Tapi band bio tak nampak macam HERO

Yo, takkan macam ni, mesti ada cara nak buat bio best...


Bio Band Terbaik bantu awak

Saya dah gig dari tahun 1998, itu maksunya dah 21 tahun saya gig (dan tulis bio untuk tujuan promosi muzik saya).

Dari projek solo ke Dalcha Duo (ya, saya ada duo gitar instrumental dulu namanya Dalcha Duo), lepas tu buat trio namanya Az Samad Trio dan macam-macamlah bands & side projects...

Dari show indie kat KL, ke persembahan festival di US, Eropah dan Asia Tenggara, saya dah banyak tulis bio band (dari pelbagai projek saya sendiri) yang diterima organiser merata-rata. 


Apa yang penting kalau nak gigs?

+ Bio happening

+ Gambar lawa

+ Video Persembahan

+ Boleh perform best


Bab gambar lawa - awak boleh hire pro photographer. 

Bab video persembahan, boleh dapatkan videographer pro (atau kawan ambil video show kalau nak keep it simple). 

Bab boleh perform best --- korang kena practice la.

Part bio happening ni, bio band terbaik - ini yang saya boleh guide awak.


Apa dalam Template Bio Band Terbaik ni bro?

Dua benda bro:

1. Template Buat Bio Band Terbaik (dalam bentuk PDF, boleh cetak dengan printer rumah, ofis atau kedai dan dengan terisinya dia -- awak ada info PALING BEST untuk buat BIO BEST)

2. Video panduan (13 minit, streaming atau download pun boleh) yang saya guide awak step by step apa benda dalam template tu. Ini asalnya takde dalam versi asal Template Bio Band Terbaik ni. Sekarang ada, sebab saya nak awak faham betapa awesome benda ini.


Harga dia US$20 (RM80).

Mahal ke RM80? 
Beb, kalau dapat satu gig, SATU gig saja dari ke-awesome-an bio ini -- tak ke berbaloi RM80 tu? 

Lepas tu, bio tu boleh pakai untuk berapa banyak gig... dan info ini boleh guna untuk projek solo, side project, band lain... untung kan?


Plus, dia macam 22 sen sehari je (dalam 365 hari) untuk beli. 

Gula-gula pun tak dapat untuk 22 sen zaman sekarang ni.

Dan ada 2X BONUS lagi

Awak juga dapat 2 BONUS kepada Template Buat Bio Band Terbaik:

1) Contoh bio band yang dari sebuah band indie tempatan yang saya edit (fail PDF - termasuk contoh bio asal yang ditulis melalui proses TBBBT & versi edit saya)

2) VIDEO sepanjang 20 minit 'over the shoulder', maksudnya awak dapat tengok cara, proses & pemikiran saya dalam proses edit untuk jadikan bio band ini lebih cantik lagi. Bukan saja tengok apa yang saya betulkan tapi juga dapat tahu kenapa saya cadangkan edit begitu. 

Ini boleh bantu awak memahami strategi buat bio yang lebih berkesan lagi. 


Apa kata pemuzik yang dah dapatkan ni:

Ini komen dari Encik Zarkoni melalui emel kepada saya:


Ok bro, aku beli - camana nak beli ni?

Ok, klik "I want this" dan ikut instructions dia.

Bayaran boleh dibuat pakai kad debit, kad kredit & PayPal.

See you on the other side bruh!

You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.

0 ratings

Checkout

Template Buat Bio Band Terbaik

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$20.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

    Gumroad Library

    Download from the App Store or text yourself a link to the app

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad