Edit product

    Is this your street address?

    Card

    ···· ···· ···· 4242
    Test card

    05/18

    Card

    Use a different card?

    Card

    pp paypal

    or pay with

    We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

    or pay with

    Please confirm your location:
    Your card will be charged .

    Thank you!

      Gumroad Library

      Download from the App Store or text yourself a link to the app

      $14.99

      Panduan Band Baru

      Inikah realiti pemuzik Malaysia ada band?


      Awak ada band tak?

      Bila ada band, banyak cabaran.

      Band selalu mula dengan semangat tapi luntur kerana
      - tak ada ilmu
      - tak ada mentor
      - tak tahu selok belok industri muzik sebenar


      Industri muzik tak selalunya terbuka untuk kongsi ni...

      Ramai kawan saya yang professional sibuk kerja 24/7. Mereka orang yang dalam studio rakaman, buat session recording, touring apa semua.

      Saya pun sibuk, tapi lama kelamaan saya jumpa ramai orang yang:
      - nak masuk industri muzik
      - tak tahu macamana
      - ada band, tapi macam tak berkembang

      Jadi saya pun fikir, camana nak sampaikan ilmu 'TRADE SECRET' ni kepada lebih ramai pemuzik yang berdedikasi (tapi tak berpeluang study muzik secara formal)


      Inti pati pengalaman saya dalam muzik selama 23 tahun

      Dalam panduan ini (eBook + Video), awak dapat cerita, tips, rahsia & konsep penting yang saya dapat dari realiti hidup sebagai pemuzik professional selama 23 tahun ini.

      Isi PANDUAN BAND BARU saya kembangkan dari posting saya di FB, menjadi satu panduan lebih terperinci dengan video saya bercerita pasal isi lebih dalam.


      Awak dapat:

      1) eBook 20 muka surat (PDF) - yang ini awak boleh download terus lepas bayar

      2) Video penjelasan satu per satu setiap tips, rahsia & idea dalam eBook PANDUAN BAND BARU (1 jam 14 minit)

      3) Video yang sama tapi di segment kepada 16 bahagian supaya senang awak tengok & kaji ilmu ni.

      1 Pengenalan.mp4
      2 Tips Rehearsal Band Lebih Efektif.mp4
      3 Tips Sebelum Masuk Studio Rakaman.mp4
      4 Tips Lebih Yakin Pabila Performing Dalam Band.mp4
      5 Tips Untuk Band Baru Dapat Gigs.mp4
      6 Sebab Band Awak Masih Tak Dapat Gig Lebih Besar.mp4
      7 Keperluan Asas Promosi Band.mp4
      8 Tips Untuk Buat Bio Band Best.mp4
      9 Kesilapan Bands Pabila Release Single.mp4
      10 Masalah Marketing Muzik Buat Bands.mp4
      11 Kesilapan Band Baru.mp4
      12 Tips Kembangkan Kerjaya Band Awak.mp4
      13 Pelaburan Bands Yang Serius.mp4
      14 Cara Bands Boleh Buat Duit.mp4
      15 Sebab Bands Bergaduh dan Berpecah.mp4
      16 Penutup.mp4


      Kenapa saya nak dengar cakap awak ni?

      Nama saya Az Samad. Saya dah dalam bidang muzik selama 23 tahun.

      Dalam masa tu, saya pernah:
      + pernah buat 2 tour di Eropah (band + solo)
      + session & perform dalam bands style Tex Mex, Dub, Jazz ketika di Amerika Syarikat
      + terlibat dalam lebih 22 album (termasuk banyak EP + album saya sendiri)
      + join band jazz yang main festival macam Penang Island Jazz Festival & Sunrise Jazz Festival
      + mulakan duo gitar yang perform pelbagai gigs serata KL (lagu-lagu original secara instrumental)
      + buat projek Az Samad Trio & Az Samad Duo -- juga perform di merata venue & festival.


      Tapi, ini yang penting. Saya bukan gitaris yang 'gifted' atau 'natural'. 

      Saya mula main gitar pada usia 16 tahun, masa form four. Walaupun saya mula agak lambat dari orang lain, saya sedar yang kalau kita usaha & dapatkan ilmu + pengalaman yang optimum, kita dapat maju ke depan.

      PANDUAN BAND BARU ini adalah apa yang I WISH SOMEONE TOLD ME sebelum saya mula main muzik dalam bands. Ini semua bukan tips yang biasa. Ini kira benda yang teramat jujur & direct (jangan terkejut). 

      Kenapa saya kongsi ni? Supaya lebih ramai pemuzik & bands dapat ilmu yang boleh bantu bands awak jadi lebih terer & berjaya.


      Ini meningkatkan keyakinan awak dalam bidang muzik

      Kalau awak ambil kelas atau consultation 1-jam dengan saya, investment awak adalah RM290/sejam. 

      Panduan Band Baru memberi awak ilmu 1 jam 14 minit dalam 14 topik penting.

      Awak tak perlu laburkan RM290 untuk kumpulan pengalaman saya.

      RM150 pun tak.

      RM100 pun tak. 

      RM80 pun tak.

      Dapatkan ini untuk hanya US$14.99 (RM60) dan download ilmu ini kepada minda awak.


      Macamana nak beli ni?

      Ok, klik "I want this" dan ikut instructions dia.

      Bayaran boleh dibuat pakai kad debit, kad kredit & PayPal.

      See you on the other side!

      Sorry, this item is not available in your location.
      Sold out, please go back and pick another option.

      You've purchased this product

      Give it a rating

      See it in your library

      0 ratings

      Purchasing Panduan Band Baru...

      Card

      ···· ···· ···· 4242
      Test card

      05/18

      Card

      Use a different card?

      Card

      pp paypal

      or pay with

      We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

      or pay with

      Please confirm your location:
      Your card will be charged US$14.99.

      Your rental will be available for 30 days. Once started, you’ll have 72 hours to watch it as much as you’d like!

      Thank you!

        Gumroad Library

        Download from the App Store or text yourself a link to the app

        Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.