Un nou scuter Vespa lansat si pe piata din Romania

Sezonul lansarilor de noi vehicule pe doua roti nu se dezminte. Desi suntem in plina pandemie de coronavirus, Vespa, principalul jucator de pe piata italiana de motociclete si scutere a facut, recent, o noua lansare de scuter, echipat cu un set de piese Piaggio complet noi.

Lansarea pe piata a vizat aparitia noului Vespa Primavera Sean Wotherspoon, cel mai cool scuter Vespa din acest moment. Editia speciala pare construita din piese adunate intr-un cos cu componente de rezervă. Asta pentru ca are cate putin din toate culorile Vespa.

Jantele, de asemenea, sunt deosebite, iar saua este dintr-o stofa reiat. Ceea ce inseamna ca ar fi bine sa o acoperi cu o husa daca o lasi in ploaie. Primavera Sean Wotherspoon vine in variantele 50 și 125 cmc.

Ce aduce in plus noul Vespa Primavera?

Pe langa specificatiile tehnice anterioare, noul scuter Vespa Primavera mai aduce cu sine si alte elemente de noutate. Scuterul atinge o viteza maxima de 45 km/h, are un consum de combustibil de 34.4 km/l, un consum mediu de 8litri/100 km, latime de 735mm,o punte de 1870mm, inaltime sa de 1330mm si o lungime de 790mm.

Versiunea 125 a nolui Vespa Primavera

Versiunea de 125 cc a modelului Vespa Primavera este alimentata de cel mai recent motor cu 3 supape, o familie de motorizari care se afirma ca varf tehnologic in lumea scuterelor, reprezentand adevarata avangarda in ceea ce priveste performanta excelenta si nivelurile minime de consum si emisii.

O gama eleganta de culori si combinatii rafinate, impreuna cu mateialul din care este fabricata saua, fac din Vespa Primavera o bijuterie de stil, intregul primind o dimensiune estetica deosebita gratie elementelelor cromatice si accentului pus pe detalii in stil unic Vespa.

Astfel, calatoria in afara orasului se va dovedi o experienta plina de placere, atat pentru tine, ca rider, cat si pentru toti care te privesc cum treci ca un fulger pe noul Vespa Primavera.

De ce sa alegi noul Vespa Primavera

Vespa Primavera se dovedeste o motocicleta eficienta, inconfundabila in jungla urbana si sigura in trafic, care nu te lasa niciodata la greu. In plus, ai trei motive temeinice pentru a comanda, chiar acum, noua Vespa:

Evolutie si tehnologie

Vespa Primavera vine cu o lista marcanta de noutati. Prima si cea mai importanta este legata de modificarea jentilor din aluminiu cu cinci spite la o dimensiune de 12 inch. Aceasta ofera o mai mare stabilitate pe orice fel de drum. Siguranta activa este sustinuta de sistemul de iluminare cu LED. Versiunile de 125 cmc sunt dotate standard cu sistemul Bike Finder si deschidere din telecomanda a seii.

Tehnologie Verde

De curand, managerii Vespa au lansat o noua filosofie prin care spera sa atraga cat mai multi clienti dornici de aventuri de neuitat pe noul scuter. Tehnologia verde este noul si unicul trend pe care se bazeaza lansarea ultimelor modele de scutere Vespa si a crearii de piese Vespa performante. In ceea ce priveste calitatea si siguranta, tehnologia revolutionara aplicata modelului Vespa Primavera reprezinta un salt inainte fata de modele mai vechi. Noua suspensie fata cu amortizorul de soc articulat la baza, roti de 11 inch, instrumente digitale ultramoderne, inclusiv un computer de bord, faruri cu LED si far spate pe modelul de 125 CC si o gama completa de motoare imbunatatesc performantele Vespa. In plus, totul este gandit in vederea reducerii consumului si a emisiilor, ajutand, totodata, la mentinerea unei planete mai putin poluate.

Un aspect sportiv scos in evidenta

Ultimele modele Vespa evidentiaza mai profund caracterul sportiv al scuterului. De exemplu, modelul Touring este caracterizat prin portbagajul fata si spate cromat, dedicat drumurilor in afara orasului. In plus, cu ajutorul platformei multimedia instalat, se asigura o comunicare mai activa intre scuter si pilot, gratie conectarii la aplicatia aferenta de pe telefonul mobil.

Nu te-am convins? Atunci incearca noile piese Piaggio si vezi daca vrei sa faci pasul catre noua Vespa Primavera!

Piese Piaggio scuter-mania